Хороскопът ви за 4 октомври вече е тук

В петък ще бъде важно да сте стъпили здраво на земята. Това не означава, че не може да проявите малко повече чувствителност и емоционалност в отношенията си, но това не е ден да витаете из облаците.

В работата може да възникнат неприятности с мъж, който е колега, ръководител или клиент. Внимание ще изискат финансовите ви отношения с жена, където може да възникне грешка, недоразумение и дори измама.

Важните събития ще са свързани с вече преживени по-големи тревоги и притеснения. Ще можете да се успокоите или да видите светлина около тяхното разрешаване.

В здравословен план са възможни различни неразположения свързани предимно със смяна на сезоните. Конфликтите ще ви натоварят и също могат да дадат отражение на здравето ви.

Този ден си има своята положителна линия на развитие, затова имайте вяра в това, което преживявате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък няма да е най-успешният ви ден за работа или бизнес. Вероятно ще сте нестабилни или ще преживявате по-чувствително проблемите си с други хора.

Избягвайте всякакви прояви на хитрост, особено ако искате да прикриете свои лични грешки, загуби или интереси. Бъдете предпазливи в работата си и се пазете от лицемерни хора.

Не допускайте загуби в живота си, днес трябва да постигнете реални успехи.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за пътуване или да посрещнете гости от друго населено място. Новите ви контакти с хора от други градове или държави ще бъдат интересни и полезни за вас.

Тъжните моменти може да имат връзка със съновидения или други преживявания свързани с хора от Отвъдното. Ще ви зарадва един телефонен разговор.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един интересен ден в материален или финансов план.

Мнозина ще преминат през едно изпитание в брака си или ще имат различни преживявания свързани със стара любов. Хубавото е, че основното развитие на деня ви носи положителни резултати, независимо от ситуациите, които ви предстои да преживеете. Може да опитате късмета си с един билет от лотарията.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък може да възникне конфликт на работното ви място, ако работата ви е свързана с пари.

Бъдете внимателни с думи и обвинения. Изчакайте търпеливо развитието на събитията и избягвайте паника. Миналото ще намери начина да ви напомни за себе си, тъй като има вероятност да допуснете грешка, която сте преживяли вече.

Този ден ще бъде благоприятен за събиране в дома ви с приятели или роднини.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)