Хороскопът ви за 9 юни 2018: Радост очаква Везните, Скорпионите – промяна

В събота ще действате по предварително организирани от вас планове и ангажименти. Едва ли ще оставите нещо да се развие на случайността.

[ad id=“225664″]

Денят ще бъде благоприятен за пътуване особено ако съумеете да съчетаете полезното с приятното. Ако останете в дома си ще ви се наложи да оправите неща, които сте изоставили през седмицата. Единствените неща от плановете ви за събота, които няма да се случат ще бъдат поради факта, че са ненужни, твърде скъпи или твърде рисковани за вас.

[ad id=“263680″]

Ако сте родени под знака Овен, Лъв или Стрелец днес ще имате благоприятен във финансово отношение ден. Сега ще очаквате новини свързани с пари, които ще ви зарадват. Денят вещае финансови отношения с човек, който живее в същия град като вас. Не е изключена радост, свързана с неочаквана печалба.

[ad id=“236993″]

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате разговори, свързани с пари. Ще правите планове за близкото си бъдеще, които ще изискват определени финансови ресурси. Ще имате по-сериозни разговори с роднини и приятели за планове за вашето бъдеще.

[ad id=“218548″]

Ако сте родени под знака Близнаци, Везни или Водолей, в събота ще обсъждате една възможност за нова или допълнителна работа. Днес внимателно наблюдавайте контактите си с хора от близо и далеч, защото те ще бъдат в основата на събития, които са важни за вас. Това ще бъде един добър ден за финансови сделки. Очаквайте радостно събитие или новина, свързана с дете.

[ad id=“236999″]

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби събота ще бъде ден с променливи тенденции. Ще възникне ситуация, която ще ви провокира към някаква промяна. Ще изживеете радостни моменти около раждането на дете или друго събитие свързано с млад човек от семейството ви. Днес запазете спокойствие, ако ви се наложи да отложите свои планове или срещи.

astro.velida


image0 (9K)