Хороскопът ви за 9 юни вече е тук

В неделя бъдете отворени към предложенията на ваши приятели, към покани за ново приятелство или други емоционални преживявания (включително такива с цел някаква обществена или благотворителна дейност).

Избягвайте да се товарите с разрешаването на финансови проблеми, тъй като възможностите ви са ограничени. В романтичен план е възможно да се влюбите неочаквано в неподходящ партньор или такъв, който ще остане за кратко време в живота ви.

Ще бъдете склонни към непрактични решения на битови или имотни проблеми. Мъж от семейството ви или от кръга ви приятели ще има нужда от разбиране от ваша страна по важен за неговия личен живот казус.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да се почувствате излъгани или разочаровани в едно свое очакване свързано с обещание, което сте получили преди време. Ще имате интересен разговор свързан с приятели. Това ще бъде благоприятен ден за разговори свързани с пари, с финансов документ и различни плащания, които предстоят през следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в неделя ще имате повече емоционални преживявания или срещи със стари приятели. Добре е да прекарате повече време със семейството и децата си. Това ще бъде благоприятен ден за покупки за дома, за планиране на домакинските задачи през следващата седмица.

Мнозина ще бъдат изненадани от информация за събитие, което вече се е случило.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя ще преживеете ново или неочаквано развитие на ваши семейни дела или отношения. Това ще бъде благоприятен ден за събирания или разговори, които вие ще проведете с роднини, независимо къде те живеят в момента.

Събитията или сънищата ви ще имат връзка с хора и преживявания от миналото ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя трудно ще приемате желанията и най-вече капризите на своите деца или роднини. Този ден може да ви изненада приятно с телефонен разговор, който е ви помогне да организирате графика си за следващата седмица.

Възможна е покана за кратко пътуване с цел отдих. Добро развитие ще има ваше предварителна уговорка с жена.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

 

 


image0 (9K)