Хороскопът ви за 9 юли вече е тук

Във вторник бъдете готови за изненадващи промени в плановете ви. Ще възникне необходимост от ново начинание, от вземане на ново решение, предимно свързано с материалните ви интереси или собственост, която семейството ви притежава. Не се страхувайте от новите хора или от новите неща в живота си. Научете се да живеете на бързи обороти, когато обстоятелствата изискват това от вас. Може да ви зарадва неочаквана придобивка или подарък. Вероятно е да направите една покупка лично за себе си или за дома си. Ден, в който ще ви бъде дадена надежда или светлина по важни за вас притеснения.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вероятно ще имате повече срещи и разговори с приятели. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с разрешаването на финансови проблеми. Ще ви се наложи да отделите внимание и за разрешаването на един проблем, останал неразрешен от миналата седмица. Това ще бъде един проблематичен ден за пътуване.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате повод за радост, свързана с успех или събитие в личния ви или професионален живот. Във вторник ще следите с внимание събития, свързани с ваши роднини или приятели. Ще успеете да реализирате свои предварителни планове свързани с работата или бизнеса ви. Финансово обаче ще ви се наложи да направите някакви ограничения.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вторник ще бъде благоприятен ден за намиране на разрешение за ваши притеснения. Много хора ще имат готовност да ви помогнат. Вероятно във вторник ще получите със закъснение новина или покана. Това ще направи невъзможно да реагирате адекватно, което може да ви натъжи или разочарова. Избягвайте коментари, които могат да бъдат приети от другите хора като клюки. Въобще намесата ви в личния живот на други хора може да създаде дискомфорт в отношенията ви.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъде важно да следвате стриктно професионалните си задължения. Съвместната ви работа с колега, ръководител, клиент или бизнес партньор ще има благоприятно за вас развитие. Денят вещае различни специални преживявания свързани с дете или млади хора. Ще сте склонни да отделите повече време за срещи или разговори с приятели. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитието на една нова романтична връзка.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)