Хороскопът ви за 9 февруари вече е тук

В събота ще разговаряте по финансови въпроси с мъж от дома си или от кръга си роднини. Възможно е да обсъждате разход, който той иска да направим или кредит, който той иска да получи.

Домашните ви отношения в събота ще са променливи, поради различните преживявания, които този ден ще донесе със себе си. Този ден не вещае дълготрайни песимистични настроения, напротив някои събития или новини могат да ви направят твърде оптимистични за близкото ви бъдеще. Благоприятен ден за работа, свързана със собствен бизнес, стопанство или градина.

Овен

Възможно е засилване на импулсивността на Овните, което води до необмислени постъпки. Бъдете по-тактични. Бидейки глава на семейството, може да се заяждате за дребни неща с близките си, което да предизвика тяхното недоволство.

При медицинските работници, полицаите и работниците от спасителните служби е възможно претоварване.

Ако сте ръководител на фирма, направете всичко зависещо от вас, за да подкрепите материално нуждаещите се.

Телец

Възможно е Телците, търсещи своята втора половинка, да се научат да разбират себе си и изискванията си към партньора и като резултат действително да намерят сродна душа.

В семейството ви е възможен мир и равновесие. Мениджър или администратор, опитващ се да намери най-добрия начин за контакт с подчинените си, може да открие природните им таланти и как да подейства на тях, че да се проявят напълно техните способности. Не отлагайте плащането на сметките си.

Близнаци

Очаква ви удивителна, светла, изпълнена с взаимна нежност вечер, в края на която, за съжаление, може да се скарате. Възможна е склонност към почитане на старшите роднини.

Театърът, музиката, литературата и изобразителното изкуство могат да бъдат успешна сфера на вашата дейност.

Малко се грижите за парите, може да направите много глупости във финансовата сфера и да затънете в множество „афери“, да претърпите финансови загуби.

Рак

При възникването на нови любовни отношения не взимайте веднага никакви сериозни решения, изчакайте малко докато не се изясни за какво всъщност става въпрос.

Най-добре е да посветите вечерта на дома. Отношенията ви с членовете на семейството не са безупречни. Време е да ги оправите.

Сега е благоприятно време за работа с изчислителна техника, електронна и медицинска апаратура. Изплатете по възможност дълговете си и потърсете възможност да припечелите.

Лъв

Имате достатъчно любовни приключения, а също и проблеми с противоположния пол. Проблеми се очертават и с близки роднини, които могат да помрачат настроението ви.

Ако не се примирите с волята на началството, е възможен конфликт, който може да завърши със загуба на работата.

Притежавате чувство към прекрасното и може да пожелаете да колекционирате скъпи и красиви предмети.

Дева

Главното е да запазите вътрешното си равновесие и да се предпазите от изкушения. Проявете великодушие и природната си самоотверженост. Вашият авторитет и успехът на всичките ви дела зависи от вашата непоколебимост и разсъдителност.

Възможно е поради бурното развитие на нещата, да ви се наложат големи разходи.

Везни

Възможно е да изпаднете в тревожно състояние, да се терзаете от угризения на съвестта. Може да възникнат проблеми поради вашето консуматорско отношение към предан вам човек.

Този ден не е най-подходящият да мислите за нови планове. Старайте се да се оправяте с малко. Препоръчва ви се преоценка на ценностите.

Скорпион

Ако успеете да използвате общото благоприятно положение на звездите и да измените ситуацията към по-добра, следващите дни може да бъдат по-благоприятни за вас.

Вашият потенциал е безграничен и вашите възможности съвсем не са реализирани, затова не трябва да почивате на старите лаври. Материалното ви положение не е стабилно.

Препоръчва ви се да не проявявате излишна амбициозност и претенции към любимите хора.

Стрелец

През втората половина на деня е възможна добра новина, която да ви даде надеждата за подобряване на отношенията с любимия човек. Може да се сблъскате с необходимостта да отделите на близките и семейството си много време и сили.

Цени се умението ви да работите в отбор и да поддържате колективните интереси. Постарайте се да запазите обективността и да заемете неутрална позиция.

Много бизнесмени и предприемачи, току-що разкриващи своята дейност, може да изпуснат шанса си да получат кредит.

Козирог

Не си струва да очаквате от любимия човек проява на страст и ревност. Може да изгладите отношенията си на базата на общи интелектуални интереси. Отношенията с приятелите ви са нестабилни.

Не разчитайте на пълно разбиране и доверие. Единствената тема, на която винаги намирате отклик е учението и работата.

В напрегнат период сте. Трябва да изберете неутралната линия на поведение и да не смесвате служебните си отношения с личните.

Водолей

Влюбените Водолеи могат да строят светли планове за бъдещето, които да се окажат напълно осъществими. За да избегнете грешките, ви трябва съвет на опитните сътрудници и на по-възрастните членове на семейството.

Използвайте скритите резерви на жизнените си сили. Това ви помага да укрепите съществуващото положение. Нужна ви е скромност при разходите.

Риби

Не е изключено любимият човек да се умори от емоционалните изблици на Рибите, от постоянното им недоволство и капризи. Възможно е да се наложи да преживеете усложнения в отношенията с близките си хора, макар че за тази ситуация са виновни те.

Първата половина на деня е неблагоприятна за сключването на нови договори и делови преговори.

През втората половина на деня потенциалът на Рибите се понижава значително. Голяма е вероятността от нецелесъобразни разходи и финансови проблеми.


image0 (9K)