Хороскопът ви за 8 юли вече е тук

Може би е странно, че точно в понеделник ще трябва по-скоро да приключите с неизпълнени досега ангажименти, отколкото да стартирате нови начинания. Вероятно разговорите или размислите през почивните дни са променили някои планове или обстоятелства в живота ви.

Ще бъдете много по-добронамерени, отзивчиви към нуждите и потребностите на хората около вас. Ще правите добри неща, без да търсите отплата. Ще действате импулсивно, отколкото преднамерено, с някакъв умисъл.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще бъде за ден на изненадите за вас. Вероятно ще обсъждате дела свързани с имот или вещи, които са ваше или семейно притежание. Причина за тези разговори могат да бъдат новини, които ще получите днес.

В понеделник ще възникне необходимост да вземете решение, свързано с човек от семейството. Избягайте конфликти и търсете бързо помирение дори с цената на труден компромис.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате срещи по специален повод. Възможни са и по-активни разговори по телефона с хора отблизо и далеч. В понеделник може да преживеете събитие свързано със стара любов или с предишен брак.

Възможно е да възникнат временни финансови притеснения и тревоги.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще преживеете събития, които ще са свързани с пътуване, преместване, с повече телефонни разговори и др.

В понеделник може да изживеете много противоположни емоции вследствие разнообразието от събития през целия ден. Ще намерите решение на труден за вас проблем или ще вземете важно решение.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде важен ден за семейството ви или за човек от кръга ви роднини. Ще имате ангажимент с финансови, които ще касаят дома и със семейството ви и не бива да бъдат отлагани или игнорирани. Здравословното състояние на човек, когото познавате, може сериозно да се влоши.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)