Хороскопът ви за 8 февруари вече е тук

В петък избягвайте да правите важни или скъпоструващи покупки.

Неприятните изненади ще бъдат свързани с подобни действия от ваша страна. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, стига да успеете да избегнете конфликтите. В петък мнозина ще имат ангажимент свързан с важно събитие в живота на момче или млад мъж. Здравето на жена, която познавате ще продължи да има неясно развитие.

Овен

Постарайте се любовните ви отношения да не се усложняват и да остават приятни. Благоприятни са годежите и взимането на жизнено важни решения. Възможно е да постъпите необмислено при създаването на делови отношения.

Отначало обмислете няколко крачки предварително, а след това вече сключвайте съглашение.

Възможни са малки парични постъпления. Поглезете себе си и домашните, купете вещ, за която отдавна сте си мечтали.

Телец

Не е изключено да измамите очакванията на партньорите си и да загубите тяхното доверие. Представителите на този знак може да се отличават с безразсъдството си.

Възможно е толкова да се вглъбяват във вътрешния свят на своите мисли и чувства, че може напълно да не осъзнават ставащото наоколо или да не се интересуват от него.

Изпитвате пълната увереност, че можете да намерите решение на всякаква задача, анализирайки я логично и последователно. Болшинството Телци получават възможност за повишаване на материалния си статус.

Близнаци

Любовта и нежността за вас са всичко, но поради липса на искреност и откровеност няма да сте особено щастливи в любовта. Възможно е да сте намусени и депресирани поради семейни неуредици.

Може да очаквате най-голям успех в бизнеса или в професиите, свързани с обществената работа.

Природната ви щедрост, а също любовта към разкоша и екстравагантността, могат да ви направят длъжник.

Рак

Ако любовните ви отношения вече са безсмислени и напълно са изчерпани, не трябва да се противите на разрив, тъй като в противен случай самите вие може да се превърнете в препятствие към щастието си.

Сега сте склонни да постъпвате твърде импулсивно и понякога необмислено. Раците може да бъдат недоволни от това, че им се възлагат твърде големи задължения, отколкото това предполагат длъжностните задължения.

Ако обмислите и прецените предварително всичко, то може да получите печалба.

Лъв

Романтичните ви и съпружески отношения се нуждаят от вашето внимание. Ако са възникнали някакви проблеми, то сега е времето за тяхното уреждане. Смирете гордостта си и признайте своите грешки.

Възможни са проблеми в работата, но притежавате достатъчно енергия, за да направите много и да постигнете успех.

Като че ли финансовите ви дела тръгват добре, но все пак парите няма да стигат за всичко.

Дева

Може да се окажете в центъра на събитията и да имате голям успех сред поклонниците си. Помага ви вродената ви способност да се справяте с емоциите.

Напълно вероятно е да изстинете към предишния род дейност. Дръжте в ред документите си, за да не ви изненадат неочаквани неприятности.

Везни

Възможно е да не оценявате реално отношенията си с любимия човек, взимайки желаното за действително. Отделете повече внимание на близките си хора, тъй като поради вашата липса на откровеност се оформя известно отдалечаване и неразбиране.

Сега ви е изключително трудно да коцентрирате вниманието си и да се съсредоточите в работа си. Всякаква покупка може да бъде несполучлива.

Скорпион

Този ден е свързан с неприятни известия от любими хора и провокации от съперниците. Нарасналите ви амбиции, вашето самомнение и отчужденост могат да ви донесат много неприятности.

Всички започнати днес дела, се развиват успешно. Не са изключени конфликти с проверяващи организации и представители на властта.

Стрелец

Гледайте смело в бъдещето, възможно е ново познанство. Възможно е да посъветвате децата си как да се отнасят с новите си познати. Главното е да не се скарате с началството и тогава ситуацията се подобрява.

В семейните отношения може да чувствате силно привличане и големи противоречия. Вероятно е днес да получите наведнаж няколко интересни предложения за работа. Не бързайте с отговора.

Мнозина са обезпокоени от нестабилността на финансовото положение. Материалното положение на много Стрелци се подобрява.

Козирог

Възприемате ясно достойнствата и недостатъците на своя партньор. Налага се да решите кое е по-важно за вас – да бъдете свободни или любими. Предстои ви много суетене и безпокойства.

Възможни са проблеми поради недостоверна информация, множество срещи и телефонни разговори. Може да повишите авторитета си в учебния и работен колектив.

Не си струва именно сега да прилагате новаторски методи и да се стремите към нововъведения. Възможно е съдействие и помощ от страна на приятели и роднини.

Водолей

Не трябва твърде много да се предавате на мечти, за да не бъдете уязвими. Препоръчва ви се да се отървете от вредните навици, гордостта си и високомерието.

Възможно е да ви се наложи да приложите всичките си сили и средства за постигането на желаната независимост в собствените дейности.

Оптимизмът ви, лекотата в общуването и личното обаяние обуславят редица позитивни ситуации, които в бъдеще да доведат до печалба или да повишат авторитета ви.

Риби

Понасяте трудно любовните разочарования. Децата може да огорчат със своите проблеми Рибите – родители. Възможно е днес действията и мненията на Рибите да бъдат в противоречие с началството и колегите.

Семейните проблеми отново излизат на преден план и изискват значителни разходи.


image0 (9K)