Хороскопът ви за 8 декември вече е тук

Ако все още не сте усетили предколедно или новогодишно настроение, днес някои събития, срещи или разговори ще ви дадат необходимите импулси.

Неделя ще бъде благоприятен ден за всякакъв вид динамична работа, работа свързана с техника, с компютри, с машини и др. Мнозина ще използват почивния ден за важни покупки за дома.

За съжаление някои от вас ще се наложи да отидат някъде по-неприятен или тъжен повод, което ще се знае предварително от предишните няколко дни.

Неделя ще бъде благоприятен ден за хармонизиране на отношения или изчистване на неприятна ситуация с мъж. Възможно е с лекота да намерите правилното решение или този човек да ви подаде неочаквано ръка за помирение.

Внимание през този ден ще изискват отношенията ви с представители на зодиакалните знаци Водолей, Везни или Близнаци, които не живеят с вас и с които имате сложни отношения от миналото си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя избягвайте да се товарите с финансови проблеми или казуси, особено такива, чието развитие не зависи от вас. Може самите вие да се натоварвате с излишни притеснения или тревоги, които реално не съществуват или поне не са толкова драматични. Този ден като цяло вещае неочаквани събития и ситуации свързани с пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, неделя ще бъде благоприятен ден за срещи и събирания с приятели, за разговори с хора, които живеят на разстояние от вас, и с които планирате среща до края на месеца. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, или за подготовка на такова, което ще предприемете през новата седмица.

Неделя вещае важни разговори или решения свързани с различни ангажименти, които ще изискат от вас да пътувате, или които са свързани с хора отдалеч.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, неделя ще бъде ден за събиране и разговори в семейството, особено за такива в които ще се обсъждат различни ангажименти свързани с родственик.

Този ден вещае интересно събитие свързано с мъж роден под знака на Козирог, Дева или Телец. Като цяло мъжете ще имат важна роля в преживяванията ви днес и се надявам да бъде за хубаво.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще отделите специално внимание на деца от семейството или от кръга ви роднини и приятели. Възможно е затова да има конкретен повод или събиране, което предварително сте организирали или очаквали.

Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или раждане на дете. Хубавите новини днес ще дойдат от човек роден под знака на Риби, Скорпион или Рак.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)