Хороскопът ви за 8 август вече е ТУК

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за стартирането на нови планове и ангажименти, ако сте проявили достатъчно търпение вчера и сте обмислили добре своите бъдещи действия.

Не стойте затворени в дома си и не се изолирайте от контакти с хора, независимо дали ги познавате или не. Любовните отношения с представители на Дева, Козирог или Телец ще са напрегнати, с лекота ще възникват недоразумения или противоречия. Здравето на жена, която живее извън дома ви ще бъде повод за разговори в семейството или с други роднини и приятели.

В четвъртък очаквайте новина или важна за вас информация, която трябва да получите от жена. Тя ще определи не само развитието на някои ваши планове, но и ще ви даде важна помощ или съвет. Мъжете родени под водните знаци (Рак, Скорпион или Риби), ще имат благоприятен ден за развитие на финансово – материалните си задачи и планове. Може да купувате или продавате, да подарявате или да получавате.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще бъде важно да обсъждате действията си с хора от семейството или с колеги, преди да предприемете някакви действия или решения в личен или в професионален план. Ще ви зарадва новина или събитие, което може да е важно за семейството ви или за обществото, в което живеете. Като цяло личният ви живот днес може да бъде повод за приятни емоции, особено в любовта. Не вдигайте обаче много високо летвата на очакванията си.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, важността на този ден ще се крие в отношенията ви с жени и способността ви да общувате с тях. Интересни преживявания може да имате с жена, която не живее във вашия град или такава, с която се познавате само виртуално. Новите познанства ще са интересни, но особено внимание обърнете на личност, която ви задава твърде много въпроси. Попитайте самите себе си, защо.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще сте решителни при разрешаването на неприятности, които ви създават дискомфорт в работата през последните няколко дни. Избягвайте да бъдете груби в общуването си с колеги или с клиенти. И мъжете, и жените ще имат нужда от повече любов и внимание в живота си. Емоционалната ви стабилност ще зависи не само от това, какво получавате от хората около себе си, но и какво вие самите им давате.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ново развитие ще имат ваши стари планове или идеи. Изненадите днес ще са приятни, но ще имат някаква връзка с миналото ви или с ваши минали действия от последните три дни.  Важно е да се избягват конфликти свързани с пари. Внимание ще изискват отношенията ви с млади хора, които са под въздействието на манипулативни хора (приятели или роднини).


image0 (9K)