Хороскопът ви за 7 август е вече ТУК

В средата на седмицата мнозина ще са под влиянието на тъжни или носталгични чувства. Това може да се дължи на усещане за края на лятото, на вече отминала почивка или да има други индивидуални причини за подобни настроения.

Мнозина ще съжаляват за пропуснати възможности през последните няколко месеца, които сега осъзнавате, че няма да получите отново. Неприятностите в семейството ще са предимно заради необмислени разходи, пропуснато плащане или други парични дела. Добро настроение може да ви създаде очакване за бъдеща среща с приятели през този или следващия уикенд, с любим човек или роднини. Като цяло сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания и романтични приключения, стига да сте искрени в отношенията си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, на 7 август ще имате желание да подредите и организирате домашните си дела и планове за близките дни и седмици. Това ще бъде благоприятен ден да се фокусирате върху развитието или изпълнението на ваши стари планове и идеи. Възможни са парични приходи, но едва ли ще е някаква голяма сума пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате благоприятен ден за рзвитието на финансови дела, които касаят семейството или собствения ви бизнес. Сряда ще бъде подходящо време за приятни срещи, гостувания и събирания. Пазете личните си вещи от загуба или забравяне на обществени места, тъй като мислите ви ще се реят в различни посоки и ще бъдете много разсеяни.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, пред вас е един емоционален ден, с най-различни преживявания, които ще оставят след себе си трайна следа. Новите познанства вероятно ще са с хора, които ще имат кратко присъствие в живота ви. Не обръщайте гръб на приятели, само защото не харесвате техния начин на живот. Денят вещае събитие свързано с дете или с бебе, което ще бъде тема за оживени разговори с приятели или роднини.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате повече задачи или общи действия с хора от семейството си. Мнозина ще преживеят важно събитие свързано с момиче или с жена. Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване. Възможно е внезапно да възникне тревога в дома ви. Тези неща няма да могат да бъдат предсказани.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)