Хороскопът ви за 6 септември вече е тук

На 6 септември дайте воля на емоциите и чувствата си, но бъдете внимателни с негативните реакции. Направете преценка на дните от предишния уикенд досега, какво сте успели да свършите, с кого сте се срещнали и какво сте научили.

Постиженията през този период досега са единствено ваша заслуга, защото вие сте ги активирали със собствените си действия и решения. Ако не сте доволни, и през следващите два дни осмислете какво може да се коригира.

Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, за срещи и събирания с любими и приятни хора. Не е от най-благоприятните дни за работа, затова при възможност насладете се на хубавото време или на приятна компания. Любовните запознанства днес ще са много емоционални, но утре ще се разбере дали ще имат бъдеще.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще насочите вниманието си към събития или ангажименти свързани с дете. Петък ще бъде благоприятен ден за покупки свързани за семейството ви. Този ден ще зарадва мнозина с раждане на бебе или с други интересни събития в любовта и брака ви. Сънищата ви ще бъдат послания от Отвъдното.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще настъпи промяна във ваши планове свързани със семейството ви. Причина за това може да бъдат действията на други хора, техни опити за манипулация или неискреност. Не се опитвайте да разгадавате тайните на други хора, контролирайте любопитството си. Не отказвайте на покана за среща, за разходка сред природата, за приятна вечеря навън и други.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се ангажирате с важни финансови дела или ще ви се наложи да направите по-голям разход на пари. Не са изключени приходи в бюджета ви, но не бива да се разчита на това. Благоприятно развитие ще имат ваши планове свързани с хора извън вашето населено място. Като цяло денят ще се развие според вашите очаквания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще следите събития или новини свързани с човек от кръга ви приятели. Вероятно това ще бъде някой, който в момента е в друг град/държава или пътува. Новите познанства днес ще ви обогатят с нови знания и умения. Петък вещае новина свързана с малко чудо в живота на близък човек. Ще имате запомнящи се преживявания с хора, родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 


image0 (9K)