Хороскопът ви за 6 август вече е ТУК

Повече ангажименти ще ви очакват във вторник, когато и обстоятелствата ще бъдат по-благоприятни за тяхното изпълнение. Това особено важи за имуществените ви и материални дела. Конфликт със син, внук или друг млад човек може да помрачи настроението ви или да бъде причина за противоречия с други хора (от семейството или официални лица). Приемайте внимателно информация или предложение от финансов характер. Не се впечатлявайте от възможността да спечелите нещо без усилия, защото няма такива стойностни успехи в живота. В повечето случаи такива успехи носят временни дивиденти и болезнени загуби по-късно във времето. Изненадите на 6 август по някакъв начин ще бъдат свързани с хора от семейството ви или с роднини.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще разчитате на помощта или съветите на мъж, което определено ще ви бъде от полза. Ще имате успехи при изпълнение на ежедневните си задължения. Постарайте се това да става без конфликти или налагане на собствената ви воля. Напрежението в отношенията ви с роднина може да провокира неочаквани реакции от негова страна.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще бъде добре да балансирате разумно разходите си. Ще имате малки приходи или възможности за такива. Във вторник ще имате контакти с хора, които не живеят във вашия дом (най-вероятно в друг град или държава). Днес не отказвайте поискана ви помощ.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, на 6 август ще сте по-бавни и предпазливи в своите действия и решения. Ще имате усещане за необходимост от повече време за размисъл. Ще сте изумително търпеливи, особено ако сте наясно към какво се стремите или какво искате да съхраните. Ще сте склонни да отлагате някои свои задачи за някой от следващите дни. Събитие свързано с човек, когото познавате може да бъде причина за кратък момент на паника и тревога.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате променливо настроение, което изцяло ще определя вашите действия и решения. Успеете ли да превъзмогнете някои негативните тенденции на този ден, ще можете да се зарадвате на приятни преживявания в семейството и в любовта. Ще получите новина или ще имате телефонен разговор, които ще изчистят ваше притеснение, свързано с бъдещето ви. Възможни са неочаквани пари или интересно предложение от финансов характер.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)