Хороскопът ви за 5 септември вече е тук

В четвъртък може да се върнете към ваши стари идеи свързани с пътуване, срещи и различни забавления. Този ден ще е много по-спокоен от сряда, но ще имате повече отговорности и задачи. Внимание може да изиска здравето на дете или на жена от кръга ви роднини. Възможно е да възникне и друг вид притеснение свързано с тях (работа, училище, семейни отношения и др.)

Бременните жени да избягват всякакъв вид натоварване (физическо и психическо). Неочакван конфликт ще ви накара да се замислите как хората могат да се променят толкова бързо.

Избягвайте да се връщате към спомени, свързани с неразрешени проблеми, неизчистени отношения. Дори не си и помисляйте да се връщате към тях с надежда за някакво развитие.

Разочарованието, тъгата и болката ще са за ваша сметка. Денят вещае неочаквани емоции свързани с флирт на работното място или с ново приятелство чрез сайт за запознанства.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще получите противоречива информация по въпроси, които предствляват важен интерес за вас. Сега ще бъде важно да не избързвате със своите реакции. Дайте си време да проверите добре нещата или да размислите. Конфликтите днес ще бъдат краткотрайни, но пък можете да си ги спестите. Ще ви се наложи да съобщите на някого една неприятна новина.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате повече ангажименти свързани със семейството. Събитие в семейството на ваши приятели, ще бъде повод за оживени разговори с тях. Този ден ще бъде благоприятен за реализирането на ваши планове. Не омаловажавайте значението на нито една информация. Денят вещае интересни отношения с хора представители на зодиакалните знаци Овен, Лъв или Стрелец.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате причина да се зарадвате на развитието на вашите парични дела. Разбира се, всичко ще зависи от вашите предварителни очаквания и доколко сте реалисти. Това няма да бъде ден на чудесата, а на реално осъществими събития. В четвъртък ще очаквате потвърждение на ваше предложение или покана. Ще ви учудят или озадачат думи на човек роден под знака на Риби, Рак или Скорпион.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ви се наложи да разрешавате проблеми свързани с роднина или съсед. Неприятности, които са възникнали през изминалата седмица и днес няма да намерят своето разрешение.

Като цяло четвъртък ще бъде ден, в който ще настъпи някаква промяна в работата или в дома, в който живеете. С каквото и да бъде свързана тази промяна тя няма да подлежи на корекции и едва ли ще бъде неочаквана.

Избягвайте търсене на първопричината за днешните си неприятности. Ако можете направете някакъв компромис и продължете напред, това ще бъде най-разумното действие от ваша страна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)