Хороскопът ви за 4 юли вече е тук

Четвъртък ще е много по-емоционален ден от сряда, но това не означава да се впуснете в удоволствия без да контролирате емоциите и бюджета си. Всъщност вниманието ви трябва да бъде насочено в разумното харчене на пари, защото може да възникне неприятна ситуация или затруднение. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване, за начало на лятната ваканция или за срещи с приятели. Новите познанства също могат да бъдат интересни, но внимавайте с доверието и споделянето на лични неща. В любовта може да преживеете интересни, но озадачаващи ви събития.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще се чувствате объркани. Ще ви бъде трудно да вземете решение и ще сте поставени пред важен избор. Възможни са известни противоречия с брачния партньор или с висшестоящи лица.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък събирането ви с хора, с които имате еднакви цели, ще бъде полезно и благоприятно. Избягвайте рисковани стъпки и решения в личните си отношения. Като цяло това ще бъде благоприятен ден за интимни преживявания, за стабилизиране на позиции и планове.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде благоприятен ден за събиране в дома ви или за срещи с приятели. В този ден може да очаквате вести от близо и далеч. Денят вещае успешни, приятни и ползотворни пътувания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще бъде ден, в който ще трябва да вложите много усилия в работата си, за да постигнете желаните резултати. Днес търсете помощ и подкрепа само от хора, на които имате доверие. Избягвайте да споделяте плановете си с всеки. Ще запомните този ден с нещо хубаво или ще получите важна новина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)