Хороскопът ви за 31 март вече е тук

В неделя пазете скъпите вещи в дома си от неправилна употреба, палавите ръце на малки деца или други инциденти по невнимание.

Ще искате да направите нещо хубаво за една жена, но вашите действия ще бъдат приети без желание, с негативизъм и дори могат да провокират конфликт.

Във финансов план може да преживеете събития на крайностите или някаква печалба, радостна новина или загуба на пари, неприятна новина.

Ще коментирате инцидент или лична драма в живота на човек, когото познавате или който е публична личност.

Овен

Възможно е сериозно да се влюбите в някого и тази връзка да се запази за дълго време. Продължава периодът на близки отношения с децата и активното общуване с приятелите.

Може да осъществите нещо, за което в друго време бихте се побояли да се заемете. Овните се занимават енергично със своите финанси.

Телец

Много здравомислещи Телци-мъже може да захапят въдичката на очарователни и самовлюбени особи. Ако своевременно се вслушвате в своите усещания и правилно реагирате на тях, това може да спаси вашето семейство.

Възможно е вашата работа, носеща ви добър доход да бъде едновременно и ваше хоби.

Трябва да постигнете увереност в себе си, за да не може никой и никога да ви изиграе, да ви лъже и мами.

Близнаци

Старайте се да приемате важните решения самостоятелно, без натиск от страна на други хора. Вашите възгледи дотолкова се отличават от общоприетите, че понякога ви е трудно да достигнете до съгласие с околните, дори с членовете на вашето семейство.

Не трябва да работите до изхабяване, тъй като количеството на направеното няма да премине в качество. Не трябва да се занимавате със спекулации и игри.

Рак

Предразположени сте да поседите в самота и да поразмислите за предстоящите планове. А те за близкото и далечно бъдеще са твърде романтични.

В любовта и брака сте много сериозни. Отношенията ви с партньора са приятелски, но не ви достига вътрешна свобода. Предстоящият месец може да ви наложи бърз темп на живота.

Имате много писма, телефонни разговори и служебни пътувания. Трябва своевременно да подредите всичките си дела, свързани с данъците.

Лъв

За много Лъвове е свойствена несдържаността, прямотата и откровеността в изказванията, праволинейността в действията и с това волю или неволю си печелят врагове, с които трябва да се борят сериозно.

В неделя сте с отлични способности и развито логично мислене, с добри търговски способности, но в същото време със склонност към риск и спекулации.

Вашият ранен брак, основан на страстта, може да не бъде съвсем хармоничен.

Дева

Девите могат да бъдат огорчени от неприятна информация. Възможно е днес семейните ви задължения да не са съвсем приятни.

Този ден може да бъде за вас един от най-отговорните, напрегнати и натоварени с работа дни.

Може да възникнат сериозни проблеми в материалното и социално положение.

Везни

Бедите трябва да заобиколят влюбените Везни. Благоприятен ден за възрастните Везни. Техният авторитет се заздравява.

Ентусиазмът и въодушевлението на Везните съдейства за разкриването на способностите им и творческото им озарение.

През този ден финансовото положение е напълно стабилно.

Скорпион

Възможно е при Скорпионите да се появят нови възлюбени, които да повлияят на мирогледа им. Притежавайки вътрешното усещане за цялост вие не сте способни да си представите, че някой друг може да бъде емоционално зависим или психологически безпомощен.

Не започвайте наведнъж няколко неща и не се претоварвайте физически и психологически.

Възможно е да успеете да спечелите кръгла сума от продажбата на недвижими имоти.

Стрелец

Романтичното настроение и очакването за промени помага на Стрелците да се противопоставят на тенденцията от предишните дни. През втората половина на деня са възможни неочаквани известия, които могат силно да изменят плановете ви.

Не пропускайте нито една, дори и най-мимолетната идея. Може да си записвате навестяващите ви мисли.

Постарайте се да получите изчерпателна информация по интересуващия ви въпрос. Противопоказно е прибързването при взимането на решения.

Козирог

Не си струва сега да мислите за бъдещето, наслаждавайте се на момента. Отнесете се избирателно към хората, на които можете да се доверите.

Старайте се да се намирате в кръга на надеждни хора и избягвайте самотата. Този ден може да се окаже наситен с интересна информация. Възможно е всички събития от този ден да имат символично значение.

Подарете на приятелите си или близките малки подаръци, направете им изненади. Получавате голямо удоволствие от това.

Водолей

Постарайте се разумно да се отнесете към любимия човек, да се концентирате върху положителните мисли и се отречете от славолюбието и егоизма.

Този ден може да донесе много тревоги на спокойните и уравновесени Водолеи.

Мнозина Водолеи се утешават с празни илюзии и търсят удовлетворение в утопии, блуждаейки лениво по пищните ливади на собственото си въображение. Имайки малък доход, Водолеите трябва да мислят, че това е временно явление.

Риби

Животът на Рибите може да бъде изпълнен с неприятни изненади и неочаквани известия. Останете верни на своите идеали. Не взимайте никакви важни решения, не участвайте в спорове и изчаквайте.

Възможен е успех в работата ви независимо от вашата дейност. Финансовото ви положение се влошава по независещи от вас причини.


image0 (9K)