Хороскопът ви за 30 януари вече е тук

В сряда ще имате ангажимент или ще обсъждате събития свързани с пътуване на човек от кръга ви роднини.

Ще имате възможност да изчистите недоразуменията и хармонизирате отношенията в дома и в семейството си. Възможно е да ви зарадва конкретен успех или новина важна за собственото ви семейство. Във финансов план сряда ще изиска по-голямо внимание и съсредоточеност при работа с пари или с документи.

През този ден има вероятност младите жени да преживеят една  ситуация, която ще ги накара да погледнат по-реално върху мечтите и плановете си. Тази сряда е благоприятен ден за дейности, свързани с комуникации, пътуване и транспорт за мъжете до 35 годишна възраст.

Овен

Ставате твърде пресметливи и практични, а това може и да не хареса на любимия ви човек. Склонни сте да натрапвате мнението си, да спорите без особени причини и да говорите остроти.

Ако ръководите учреждения, свързани с културата, възпитанието или развлеченията, подходете към работата си сериозно и конструктивно.

Тогава може да успеете да видите и разширите перспективите на предприятието и да направите нужната реорганизация.

Телец

Прямотата и оригиналността предразполагат към вас хората с всякакъв характер. Възможно е да страдате от липсата на обективност в оценката на поведението на децата или на по-възрастните роднини.

Вероятно е толкова да бързате при взимането на решението, че преждевременно да изключите болшинството варианти, загубвайки гъвкавостта си на мислене и способността да реагирате адекватно на изменението на ситуацията.

Близнаци

Възможно е да избухнете бързо, когато опре до романтичните увлечения, но и бързо да охладнеете, ако чувствата не срещнат взаимност. По-скоро домашните ви няма да поддържат вашите нови увлечения и грандиозни планове, които вие ярко описвате като бъдещо благоденствие.

Съумявате да общувате и установявате делови контакти, да убеждавате и уговаряте хората, които могат да поддържат вашите начинания.

Рак

Любовните ви отношения могат да минат на заден план. Опитвате се да се изолирате от семейните проблеми. У мнозина се появява желанието да се усамотят, да медитират, философстват или да се потопят изцяло в работата.

Обикновено доста скромни, може да имате множество идеи, които да изкажете, без да се страхувате и срамувате и да предизвикате интереса на началството.

Лъв

Възможна е тайна любовна връзка, която макар и богата на преживявания и романтика, няма да продължи много. Само общите неща и взаимната помощ помагат да се спаси брака.

Заедно можете да осъществите, на пръв поглед, нереални планове. Работата може да ви донесе известност.

Дева

Компромисът е възможен само при взаимен стремеж. Обърнете особено внимание на отношенията в семейството както между съпрузите, така и между бащата и децата.

Успявате да разрешите основни проблеми, да се издигнете на нужната висота и там да заемете достатъчно здрави позиции.

Вероятни са големи харчове на пари, свързани с благоустройството на офиса или дома, а също с потребностите на семейството и децата.

Везни

Възможно е желанието веднага да постигнете своето без да се съобразявате с чувствата на партньора, да развали по-нататъшните ви отношения. В семейството са възможни огорчения, разочарования и обиди.

Не надценявайте силите и възможностите си. Заемете си с недовършени работи и не се опитвайте да строите нови планове.

Не се скъпете за благодарност към своите покровители и съратници.

Скорпион

Усещането, че мечтите на целия ви живот не са се реализирали, ви носи известно разочарование. Не всичко в отношенията с околните устройва Скорпионите, тъй като изискванията им са твърде високи.

Не е изключено появяването по пътя ви на малки трудности да ви подтикне към рисковани и дори коварни действия по отношение на конкурентите.

Дори и да е възможен доход, то той е съвсем малък.

Стрелец

Възможно е да се проведе важен разговор, от който зависят по-нататъшните отношения с възлюбените. Получавате вест от далечен роднина, за чието съществуване дори не подозирате.

Гответе се за промени в личния си живот. През този ден преминават благоприятно срещите и съвещанията с различни хора.

В резултат получавате увереност в утрешния ден и необходимата помощ от страна на приятели и познати. Отстоявайте интереси си.

Козирог

Възможна е духовна близост с вашия избраник, общност на интересите, но при това е вероятна сексуална несъвместимост. Стремете се към съвършено нови отношения с близките, които трябва да бъдат основани на взаимното доверие и уважение.

Периодът е многообещаващ, но пълен с изненади. Насочете силите си към постигане на целта.

Водолей

Любовта ви е завладяла изцяло – вие сте абсолютно щастливи и спокойни. Ценете настоящия момент и се наслаждавайте на всяка приятна минута.

Събитията от деня помагат да възстановите мира и съгласието в семейството си. Благоприятен ден за индивидуално или колективно творчество.

Риби

Проявете активност в любовта, постарайте се да разширите кръга от познати, опитайте си щастието. Възможно е днес да бъдете по-възприемчиви към външни влияния.

Съвместно прекараното свободно време укрепва взаимното разбиране в семейството.

Ако работите в спасителната служба, служите в армията или сте хирург или травматолог, се справяте успешно със задълженията си и сте в правото си да очаквате заслужено повишение.


image0 (9K)