Хороскопът ви за 30 юни вече е тук

В неделя няма да сте толкова напрегнати, както в събота. Ще се постараете да отделите повече време лично за себе си и за неща, които вие обичате да правите. Ще ви бъде приятно да се срещнете или разговаряте с приятели или последователи в някаква идея или проект.

Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Мнозина ще запомнят този ден със събитие от финансов характер. Направете 3 добрини без да се хвалите какво сте направили. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ангажименти свързани със срещи или разговори. Ще имате контакти с най-различни хора, но по важни за вас въпроси. Добро развитие ще имат отношенията ви с жени, като не е задължително да бъдат ваши роднини. В любовта ще преживеете недоразумения, но с такт и дипломатичност бързо ще постигнете разбирателство.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще следите събития свързани с хора, които познавате. Възможно е те да живеят в друго населено място или временно да се намират надалеч от вас. В неделя ще срещнете стари приятели или ще получите новини свързани с тях. Не са изключени приятни изненади.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще сте ангажирани с развитието на важни за вас планове и ангажименти.  Като цяло финансовото развитие на деня ще бъде благоприятно, ако имате такива ангажименти. Не са изключени новини или преживявания свързани със стара, несподелена или неосъществена любов.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще се стремите да свършите повече работа. Това ще бъде един благоприятен ден за разрешаване на сложни ситуации и проблеми. Ако имате разговори или ангажименти свързани с пари, внимавайте да не допуснете грешки или прибързаност в решенията си. Може да ви изненада новина свързана с бременност или с раждането на дете.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)