Хороскопът ви за 30 август вече е тук

В петък може да развихрите фантазията и да организирате различни интересни срещи и събирания. Не е задължително да имате повод, но ако търсите такъв, бързо ще го намерите.

Отделете повече време за хората, които ви приемат за приятна компания или ви обичат. Среща или разговор с приятел роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей ще ви зареди с интересна и полезна информация.

В петък внимание ще изиска всякаква работа свързана с пари (особено ако работите в сферата на финансите). Мнозина ще имат очакване да получат важна новина, потвърждение или покана, но вероятността това да не се случи точно в петък е твърде голяма.

Бъдете внимателни в отношенията си с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева, тъй като ще останете с усещане за неискреност, неизказани откровено неща, манипулативност и други.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, бъдете отворени за предложения, които ще получите от страна на човек извън кръга ви от роднини. В петък ще ви разтревожи новина или събитие свързано с родственик извън вашия дом. Като цяло това ще бъде ден за динамична комуникация, бързо променящи се настроения и планове. Вероятни са вълнения свързани с момиче или с млада жена.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще ви натъжат разговори с човек от кръга ви приятели. Неочакваните срещи днес ще ви притеснят, и е трудно да се предскаже дали ще ви заредят с положителни емоции. Събития в живота на човек, когото познавате ще бъдат основна тема на разговорите, които ще имате днес. Внимание ще изискат ваши отношения с представители на зодиакалните знаци Овен, Стрелец или Лъв.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате приятни преживявания свързани с новини отблизо или отдалеч. Възможни са събития свързани с раждане на дете или с рожден ден.

Ще ви зарадва новина, която ще получите от човек, с когото работите заедно или сте членове на една и съща организация, партия, общество от съмишленици. Различни събития ще ви провокират да се замислите сериозно върху нови професионални или бизнес планове.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате възможност да развиете свои стари идеи и планове. Сега нещата ще се получават много по-лесно. Ще получите помощ или ценен съвет от човек, с когото работите заедно или който представлява държавна институция.

В петък ще ви изненадат събития или новини свързани с вашия минал или настоящ любовен живот. Ще сте твърде емоционални, което ще бъде причина лесно да изпадате в състояния на тъга или да сте лесно обидчиви.


image0 (9K)