Хороскопът ви за 3 юли вече е тук

В сряда ще трябва да се примирите с реалността около вас и да действате бавно, премислено, без да бързате или да претупвате работата си. Това е ден за усилен труд и синхронизиране с реалността в ежедневието ви. Утре може да мечтаете, да поживеете отново с някакви илюзии или мечти, но в сряда трябва да сте стъпили здраво на земята. Минали пропуснати възможности ще бъдат актуални отново, поради необходимостта от тяхното практично развитие. Избягвайте обещания, срещи с непознати хора или обсъждане на събития със съседи.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, може да очаквате събития свързани с имот, с имотен документ, който е ваш ангажимент или проблем. Това ще бъде благоприятен ден да направите контакт с познати или с приятели, които отдавна искате да видите. Планирайте срещи с тях през следващите дни от седмицата.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще подложите на преоценка своя сeмеен или професионален живот. Душата ви ще бъде изпълнена с добри предчувствия, повечето от които предстои да се сбъднат в близко бъдеще. Ще можете да постигнете реални резултати в действия, свързани с дома или с работата ви. Удоволствията оставете за утре.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, възможна е вероятност да имате контакт със стара любов или стар приятел. Ще се върнете към приятни спомени и ще сте склонни да забравите за делничните си проблеми. Изживейте пълноценно всеки миг от този ден и му се насладете с благодарност. Не се отказвайте от нищо и винаги мислете за резервен вариант.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, каквото започнете в сряда, ще бъде за добро. Резултатите от работата ви ще идват бавно, но ще бъдат важни за вас. Ще можете да стабилизирате важни за вас отношения. Делата ви като цяло ще бъде добре да следват своя естествен ход.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)