Хороскопът ви за 29 януари е тук

Във вторник изненадите ще дойдат чрез ваши приятели или познати от различни населени места. Денят ще е благоприятен ден за пътуване, особено за младите мъже.

Използвайте благоприятните възможности на работното си място за постигане на важни резултати или финансови успехи.

Овен

Не си струва да приемате окончателни решения в любовните отношения. Отношенията в семейството ви могат да се усложнят и да се почувствате виновни.

Избягвайте стресовите ситуации. Може да бъдете малко разсеяни и затова потърсете помощта на съветник, ако искате да правите съществени изменения в дейността си.

Телец

Бидейки напълно уверени в правотата си, може да се окажете предвзети в отношението си към мнението на роднините си. Оставете всичко и си починете, сменяйки обстановката.

Може да бъдете, както обидчиви и раними, така и съвършено независими и твърде критични в оценката на любимите си хора.

Близнаци

Способни сте напълно да се отдадете на любовта, да си закривате очите за недостатъците на любимите хора, но ако забележите, че са ви излъгали, може да се разочаровате от любовта завинаги.

Мнозина Близнаци живеят с грандиозни планове и фантазии – нуждаят се от практични помощници, които да насочват дейността им в нужното русло в името на семейството.

Рак

В момента сте твърде самоуверени, макар че никой не ви е давал гаранции за щастие и вечна любов. Може да почувствате желание за „отшелничество“. Препоръчва се усамотяване и занимание с любимата ви работа.

Посветете свободното си време на своето хоби. Това е добър период за творчество в областта на живописта, музиката, художествената литература, поезията и сценичното изкуство.

Лъв

Възможна е безумна страст. Вие сте готови да преобърнете планини и да преместите всички препятствия по пътя си. В семейството е възможно неразбиране и отчуждение.

Съпрузите може да се изявят като добри компаньони. През първата половина на деня може успешно да се осъществят увеселителни пътувания.

Дева

Изпитвате душевен комфорт и съгласие със самите себе си. Втората половина от деня е най-благоприятния период за личния ви живот. Това време е най-благоприятно за взаимното разбиране с останалите.

На творческите Деви се предлага възможността да блеснат пред околните с таланта си или с уникалните си способности.

Не е изключено паричното вложение да се окаже успешно.

Везни

Звездите ви предупреждават за твърде бурно проявяване на емоции. Започналия роман може да ви донесе много огорчения. Не търсете добро от доброто.

Претенциите ви към близък роднина може да се окажат безпочвени. Добре е да отидете на църква. Можете да давате или да взимате пари назаем.

Скорпион

Не се съмнявайте в искреността на своя избраник. Може да ви се наложи днес да направите труден избор в живота си. Успявате да решите лични проблеми. Постарайте се днес да бъдете свободни.

Не се обременявайте с опасения и безпокойства. Погледете на себе си и на своите близки отстрани, за да видите реалното положение на нещата.

Има вероятност да получите наследство по женска линия.

Стрелец

Възможно е мимолетно, но приятно познанство. Обичаят да се доверявате на чуждото мнение може да ви изиграе лоша шега. Не се отказвайте от пътуване в чужбина.

То не само може да ви донесе много приятни мигове, но и да открие пред вас големи възможности.

Козирог

В личните отношения способността да придадете на мислите словесна форма, думите играят важна роля. Вашите интереси се различават кардинално от тези на приятелите ви.

Опитайте да бъдете по-сговорчиви, тактични и не спорете. За жените е време да обърнат внимание на външността си, да променят прическата и да подновят гардероба си.

Водолей

Продължава благоприятния период за развитие на личните отношения. Появява се възможност да се отървете от недоброжелатели.

Сега е най-подходящото време да заминете със семейството си на далечно пътуване или поне да се поразходите сред природата – това е полезно и за децата ви.

Риби

Научете да се радвате на това, което ви поднася живота. Подходящо време да се заемете с децата. Отношенията ви с тях са както никога досега топли и доверителни.

Творческият ви потенциал е голям и затова се заемете с някакво изкуство. Вземете участие в конкурс, тъй като ви очаква не само признание, но и прилично възнаграждение.


image0 (9K)