Хороскопът ви за 29 юни вече е тук

В събота ще ви завладеят неочаквани емоции. Вие може да имате оптимистично настроение и да сте изпълнени с надежди за приятни предстоящи събития. Но е възможно да отидете и в другата крайност, да изпаднете в депресия, песимизъм, да бъдете нетърпими за хората около вас.

Дали имате избор в този ден? Определено! От вас зависи да вземете решение още в първите часове на деня. Поставите ли емоциите си под контрол, всичко останало ще си дойде на мястото…

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви разстроят събития или новини свързани с живота на приятели или съседи. Ще имате благоприятно време за творческа или интелектуална работа, за посещение на културни мероприятия или обществени мероприятия. Подходящо време да промените свои решения, възгледи и отношения с хора от всекидневното ви обкръжение.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота личните ви чувства или отношенията в семейството ви ще бъдат ваш приоритет. Може да ви изненада една нова любов или нови приятелства. В събота не отказвайте помощ или подкрепа, ако ви поискат такава.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота нетърпението ви може да усложни отношенията ви с хора от семейството или с колеги. Може да планирате ваши действия през новата седмица, но преценявайте разумно всяко едно от тях, което има връзка с пари. Положителните емоции могат да дойдат чрез хората в дома ви или благодарение на комфорта, който сте си осигурили в къщи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще ви развълнува новина свързана с жена. Това е ден, в който близките ви хора ще имат нужда от вас. В събота ще имате повече лични и семейни отговорности, но развитието им ще бъде благоприятно и успешно за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)