Хороскопът ви за 29 юли 2019 година

За понеделник звездите вещаят повече моменти на самоизолиране и търсене на отговори свързани с ваши грешки и провали в близкото ви минало. Всъщност денят ще бъде благоприятен за срещи и контакти, и подобно самоизолиране може да ви спре да преживеете някои интересни моменти с приятели или роднини.

Това ще бъде благоприятен ден за разговори свързани с млад човек от семейството ви или роднина. Ако сте сърдити за нещо на някого, ще сте склонни умишлено да търсите противопоставяне с тази личност. Дали това ще ви бъде от полза? Едва ли…

Овен, Лъв, Стрелец

Ще можете да постигнете успехи в кариерата си. Ще възникне една идея, чиято реализация ще ви донесе положителни резултати и успехи в бъдеще. Очаквайте благоприятно развитие и завършек на важни за вас дела. Не са изключени парични постъпления.

Телец, Дева, Козирог

Ще имате късмет в различни действия свързани с пари. В понеделник ще ви изненадат гости в дома или вие ще отидете на гости. Новите познанства ще ви срещнат със странни и интересни хора. В любовният ви живот ще имате благоприятно време за важен разговор.

Близнаци, Везни, Водолей

В понеделник ще имате специални очаквания за личните си дела, но нещата ще се развият по различен начин. Денят вещае неочаквано познанство с човек, който ще има по-дълга или по-кратка мисия в живота ви. Ще възникнат събития, които ще са последствия на ваши минали грешки. Внимавайте с неприятностите днес и с решенията, които ще вземат за тяхното разрешаване.

Рак, Скорпион, Риби

В понеделник събития в живота на приятели ще предизвикат различни настроения и мисли у вас. Този ден ще бъде благоприятен за работа, от която ще очаквате да получите пари през август.

Ако пътувате, ще имате различни емоционални преживявания или контакти с хора, с които ще се срещнете. През този ден ще бъде важно да споменете с действията си жена, която е в Отвъдното.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)