Хороскопът ви за 29 юли: Близнаците могат спокойно да пътуват, Рибите с нови идеи

В неделя на изпитание ще бъдат поставени ваши отношения с жена, особено ако днес сте на работа. Не се опитвайте да доказвате или да се защитавате, защото с тази личност подобни действия са безсмислени, съветва astro.velida.net.

[ad id=“225664″]

Използвайте този ден за уреждане на битови проблеми, почистване или подреждане на дома и др. Може да разговаряте по финансови въпроси дори с непознати хора, но това не бива да ви прави наивни. Днес са възможни различни отлагания или откази особено по отношение на ваши лични или семейни контакти.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец днес ще разговаряте относно едно предстоящо пътуване. Тези от вас, които ще пътуват днес ще могат постигнат един важен резултат или съгласие. Днес ще преживеете емоционално един конфликт или спор, за неща за които нямате вина.

[ad id=“263680″]

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог очакванията ви за неделя ще са свързани с разрешаването на въпроси свързани със семейството ви. Една новина или събитие ще са повод за радост в кръга ви от роднини.

Денят ше бъде благосклонен за тези от вас, които търсят ново запознанство или романтична авантюра. Моят съвет е да бъдете по-предпазливи в споделянето на лична информация.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей днес ще имате един благоприятен ден за пътуване. Различни събития в неделния ден ще ви дадат поводи за радост или успокоение.

Вероятно ще сте склонни да живеете по-скоро с минали приятни преживявания, отколкото да се опитате да създадете нови такива. Денят вещае важно събитие свързано с мъж.

[ad id=“236993″]

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби в неделя ще възникнат нови идеи, които ще стимулират различни начинания в семейството или в обществен план. Днес ще сте склонни да поемете повече отговорности.

Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване и за създаване на нови контакти с хора от други градове и държави.


image0 (9K)