Хороскопът ви за 29 август вече е тук

В четвъртък ще ви се наложи да издържите на по-голямото натоварване в работата или при изпълнение на семейните си задължения. С трудните вибрации на деня добре ще се справят по-търпеливите от вас.

Избягвайте несръчни, прибързани или самонадеяни действия, които могат да предизвикат инцидент или авария. При по-добра организация ще можете да постигнете успех при изпълнението на задачи свързани с имущество, документи, които имат отношение към дома ви или ваша собственост. Всъщност ще можете да се зарадвате на една важна покупка или придобивка за дома.

В личните ви отношения избягвайте прояви на ревност, насилничество (по един или друг начин) или опърничавост, тъй като това може да предизвика партньора ви към преосмисляне на вашите отношения.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за пътуване с цел работа или бизнес, особено за жените.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, който вероятно се намира надалеч от вас. Този ден може да ви изненада с шанс или късмет, който обаче може да пропуснете поради липсата на активни или амбициозни действия от ваша страна. Стъпвайте внимателно при нови начинания или промени, които са в плановете на хора около вас.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате различни по важност отношения и ангажименти с мъже. Те може да са представители на вашето семейство, колеги, или да са от кръга ви съседи и приятели. Повечето изненади ще бъдат свързани с мъже.

В четвъртък от вас ще се изиска да покажете постоянство и устойчивост при изпълнение на личните си или професионални планове. Новите познанства ще са предимно свързани с работата или с бизнеса ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, този ден ще ви даде възможност да разрешите битови проблеми в дома си, да направите важни покупки или да стабилизирате стари приятелски отношения.

Възможно е да бъдете поканени на събиране свързано с рожден ден, имен ден или друг приятен повод, който ще изиска да купите подарък или цветя. Като цяло през този ден ще отделите голяма част от времето си за разговори или преживявания с приятели, съседи или съмишленици.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, интересно събитие ще бъдат повод за общуване с различни хора отблизо и далеч. Писмо или телефонен разговор ще ви даде информация за неприятности в живота на хора, които познавате.

Този ден ще бъде благоприятен за развитие на ваши семейни и битови дела и ангажименти. През този ден обаче е възможно посещение в дома ви от човек, който идва с цел да предизвика конфликт или да ви въвлече в неприятна ситуация.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа . 

 


image0 (9K)