Хороскопът ви за 28 юни 2019 година

Петък ще бъде интересен, но и специален ден в много отношения. Използвайте благоприятните вибрации да стартирате нов проект, нова идея или нова връзка, нищо че това е края на работната седмица.

Бъдете отворени за новите неща и хора в живота си. Насладете се на всичко, което съдбата ще ви даде в този ден. Приемете със смирение, всяка болка или загуба. Време е да погледнете на света с други очи, с душата си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще сте натоварени емоционално със събития свързани с пътуване или с хора от друго село или град. Бъдете внимателни в отношенията си с човек, който не е от вашето семейство (съсед, познат, човек, с когото работите заедно и др.). Ще имате повече срещи, разговори или размяна на съобщения. Във финансов план обаче нещата ще са непредсказуеми.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате интересен ден за интимни и любовни преживявания. Ще очаквате новини от хора, които не живеят във вашия град. Бъдете внимателни при шофиране, тъй като днес са възможни инциденти или неприятности по време на пътуване свързани с нечия самонадеяност или липса на възпитание.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, внимавайте в изразходването на пари от личния си или семеен бюджет. В петък ще има много динамика в ежедневието ви, ще проведете повече срещи и разговори. Не са изключени моменти на напрежение свързани с тях. Могат да ви изненадат неприятности от неочаквано място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък бъдете подготвени за срещи и разговори с хора по важни за теми свързани със семейството или с работата ви. Добро развитие ще имат разговори от финансов характер. Днес няма да получите случайно предложение или покана. Не се страхувайте от промените. Любовният ви живот може да поднесе всякакви изненади.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)