Хороскопът ви за 28 юли вече е тук

Неделя е време за отсяване на хората около вас и преди всичко тези, които ви използват или злепоставят с поведението си. Раздялата с някои от тях е повече от необходима, а с други ще трябва да проведете много сериозен разговор. Не е страхувайте от разделите. В живота е така – едни хора си отиват, за да направят място на други.

Неделя ще бъде благоприятен ден за разговори свързани с финансовите ви дела. Ще обмисляте възможности за нови доходи или за увеличение на печалбите си от дейността, с която сте ангажирани в момента. Неприятностите в дома ви днес ще са свързани с пари, но не бива да се прави драма от тях. Една новина или предложение може да отвори една нова страница в живота ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате интересни разговори с приятели или роднини, с които ще имате интересни теми за обсъждане. Може да създадете познанства, които ще са важни за бизнеса ви. В неделя ще възникне необходимост да вземете решение свързано с ангажимент, който ще трябва да изпълните през новата седмица. Избягвайте опити за манипулация, защото нещата няма да се случат така, както вие искате.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще планирате събиране или среща предимно с приятели или съседи. Неделя вещае изненади свързани с някакъв вид работата. Денят ще бъде интересен за тези, които имат любовна кореспонденция с човек от друг град или държава. Използвайте този ден за пътуване с цел приятни преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще имате интересен разговор или ще преживеете събития с човек, който работи или живее надалеч от вас. Не допускайте битови проблеми да внесат напрежение в семейството ви. Неделя ще бъде един непредсказуем ден за вас, така че бъдете концентрирани в своите действия. Денят вещае събиране или събитие свързано с жена.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя направете оценка на седмицата, която днес приключва. Ще разговаряте с хора около вас по въпроси свързани с жилището, където живеете или с друг имот, който вие или ваши роднини притежавате. Може да се зарадвате на успех или добра новина, свързана с предишни ваши ангажименти. Денят обаче вещае опасност от инциденти. Да се избягват всякакви рискове!

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)