Хороскопът ви за 28 октомври вече е тук

Още в понеделник ще усетите по-голямата динамика на започващата днес седмица. Не всичко ще върви по план и не всичко ще ви носи приятни емоции.

Изоставени битови проблеми ще ви притrснат за тяхното по-бързо или практично разрешаване.

Не е изключена авария или някаква повреда в дома ви. Споровете могат да доведат до нещо добро в живота ви, но избягвайте прояви на грубост и размяна на обиди. В понеделник може да се натоварите с повече семейни или професионални ангажименти. Нещата ще ви се подреждат по най-добрия начин.

Избягвайте отношения с хора, чиито намерения са да злепоставят или ощетят някого, дори това да не сте вие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще започнете седмицата с оптимистично настроение. Още в първите часове на деня ще ви се наложи да направите корекции на своите планове. Този ден вещае неочаквана новина или събитие свързано с човек, когото познавате. Разговори или ангажименти с дете ще бъдат причина за силни емоции.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще поемете ангажимент или обещание свързано с някакъв документ или договор. Здравословно ще бъдете нестабилни затова се пазете от вирусни инфекции, простуди и други неразположения. Мислете и бъдете търпеливи в действията си. За вас динамиката на деня ще бъде голямо изпитание.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник може да се събудите с лошо настроение или сърдити на някого. Направете всичко възможно да избегнете такива емоции, тъй като те ще определят събитията почти през цялата седмица.

Разговаряйте открито с хората около вас по ваши лични или професионални проблеми. Понеделник ще бъде благоприятен и успешен ден за вашата кариера, ако успеете да овладеете своите негативни настроения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще очаквате положителни резултати от вашите разговори или срещи. Ще сте оптимисти относно развитието на ваши ангажименти. Добре е предварително да се настроите за един важен ден и да не пропилявате благоприятното за вас време. Шансове и късмет няма да ви липсват, стига да не се стремите към нереални неща. Ще ви озадачи разговор или среща с жена.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)