Хороскопът ви за 28 ноември вече е тук

В четвъртък използвайте благоприятните тенденции на деня да организирате и реализирате важни за вас срещи, особено такива свързани с ваши битови или имуществени дела. През този ден ще се срещнете с интересни хора или ще увеличите кръга си от приятели.

Различни обстоятелства през ще ви помогнат да намерите разрешение на ваши проблеми, които смятате за трудни, неразрешими или носещи ви загуба. Помнете! Този ден има своята специална мисия в живота ви и приемайте събитията с такава нагласа.

В четвъртък ще възникнат неочаквани събития от финансов характер, чието развитие може да продължи утре и дори през следващата седмица. Избягвайте конфликти с жена, която едно мисли, а друго говори или не е наясно с това какво иска от вас или от живота като цяло.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще бъде благоприятен ден за разговори или дела с мъже, особено ако те касаят пари или различни битови (имуществени) въпроси. Това ще бъде благоприятен ден за работа с документи или договори.

Въпреки благоприятните тенденции на този ден, избягвайте да се предоверявате. Четете внимателно какво подписвате и на какво се съгласявате и т.н.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще благоприятства изпълнението на домашните ви ангажименти. Ще имате причина да се зарадвате на новини или събития свързани с любими хора или приятели.

Здравословно може да сте нестабилни или да ви се наложи да се погрижите за здравето на друг човек.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде ден, който вещае повече стрес в ежедневието ви. Ще възникнат различни неочаквани ситуации свързани с хора родени под знака на Козирог, Дева или Телец, които ще ви объркат, разочароват, натъжат или разплачат.

През този ден избягвайте нови познанства, освен ако те не се случат поради възникване на различни ежедневни ситуации.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, неприятностите ще имате някаква връзка с деца или хора извън семейството ви.

Ще ви бъде трудно да комуникирате с хора, които са по-млади от вас или на по-ниска позиция в кариерата ви. Жените ще се влияят в действия и решения от миналото си, от детските си спомени и преживявания.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 

 

 

 

 


image0 (9K)