Хороскопът ви за 29-ти май е вече тук

Овен

Денят е повече от подходящ за запознанства с хора, които ще останат дълго в живота ви. В работата – повишен адреналин. Запазете спокойствие и овладейте емоциите си. Обърнете внимание на здравето си!

Телец

Днес непременно си подарете малко отдих през деня и то по най-приятния за вас начин. Имате нужда от положителни емоции. Не забравяйте да свършите работата, която отлагате от известно време.

Близнаци

Флиртовете днес ще са също като флиртовете вчера – без особен потенциал за дългосрочност. Наблегнете на през деня на работата – ще ви се отблагодари, а вечерта на купона.

Рак

Оставете семейството си да отдъхне от опеката ви! Ще оцелеят един ден и без вашата закрила. Не се преуморявайте на работа и без друго работата сама ви пришпорва.

Лъв

Ден за проявяване на благородство – у дома, на улицата, в работата, към близките, към непознатите, към колегите… Ще се чувствате прекрасно след това.

Дева

Спрете сами да предизвиквате трудности с очакването си за такива. Всъщност нещата в живота ви стоят много по-добре, отколкото вие чувствате. Огледайте се край себе си, не само в себе си и може да откриете даже, че сте щастливи.

Везни

Време ви е за път. Няма значение къде – пътувайте! Това ще ви даде по някакъв начин прекрасна перспектива за цялото лято. Пазете се от схващания и настинка.

Скорпион

Творете днес! Независимо какво – от ястие до картина, от стих до дребен предмет… Нуждаете се от хармонизиране, защото ви очакват сериозни решения с дългосрочно влияние. Включително в любовта.

Стрелец

Само си мислите, че животът ви се изплъзва. Всъщност набира сила и инерция да се промени и то в положителна посока. Бъдете повече сред хора извън семейството, намерете забавления и спорт, който да ви импонира. Заредете се за промяната!

Кози рог

Днес някой може да ви нарече скучни. Истината е, че вероятно ще е прав. В последно време сте се пуснали по течението и се страхувате да направите рязко движение, за да не промените нещо. А трябва! Промяната ще е за добро, дори в момента да не мислите така.

Водолей

Не се товарете с проблеми, особено чужди! Прегърнете хората, които обичате и „избягайте“ заедно с тях от делника поне днес. Утре с нови сили действайте! Резултатът ще е добър.

Риби

Очакват ви приключения! Не забравяйте, че приключенията, за да завършат щастливо, трябва да се преживеят с разум, усет и отговор на въпроса: „Къде ме водят?“. Този път не излизайте с номера, че чувствата не се контролират. Не е вярно.


image0 (9K)