Хороскопът ви за 28 август вече е тук

В сряда основните ви приятни преживявания ще бъдат свързани с жени и с новини, които ще получите чрез тях. Може ваша приятелка или роднина да ви поканят на среща, да отидете на ресторант или друго приятно място. Днес ще сте склонни по-ведро да приемате събитията и да гледате по-оптимистично на бъдещето си.

В сряда трябва да се внимава с рискови действия или ситуации, свързани с пари или с финансов документ. Особено внимателни през този ден в паричните си дела да бъдат представителите на зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Ще имате разговор за пътуване, който някой ви предлага да предприемете в близките дни или седмици. Възможно е да обсъждате с приятели или роднини живота на човек, който живее в друг град или държава. Новите познанства с хора отдалеч, ще приемете с известна подозрителност и предпазливост. Събитие с дете на ваши приятели или съседи може да предизвика емоции на тъга, съжаление, разочарование и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда ще сте оптимисти за развитието на ваши важни планове или приятелски отношения. Ще ви изненада новина или събитие с човек, с когото работите заедно или членувате в една и съща организация (партия). Предложенията ще ви изненадат и ще ви донесат успех или положителни емоции. Събитие в живота на млад мъж може да бъде повод за събиране.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще имате най-различни контакти с приятели. Предстоят ви важни разговори и размяна на полезна информация. Важните събития ще касаят хора от кръга ви роднини или съседи (тоест такива, които живеят близо до вас). Внимавайте какво обещание давате на хора, които са ваши клиенти или колеги. Не пренебрегвайте и не омаловажавайте значението на семейните си ангажименти.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще се натоварите с битови или семейни проблеми, чието разрешение ще зависи от обстоятелства, които са извън вашия контрол. Такива събития могат да ви натоварят емоционално или психически. За вас винаги комфортът и спокойствието имат важно значение. Конфликти на база ревност, налагане на воля или прояви на капризи, могат сериозно да застрашат важни за вас отношения.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда вниманието ви ще бъде ангажирано с различни събития или новини за роднини. Някои от вас ще са ангажирани с подготовка за предстоящ годеж, сватба или друго голямо събитие. В работата си внимавайте в отношенията си с жени: клиентки, колежки, ръководител и др. Възможни са парични приходи в бюджета ви.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа .


image0 (9K)