Хороскопът ви за 27 август вече е тук

27 август е ден на бавните и добре обмислени действия. Ден, в който трябва да бъдете толерантни и разбиращи действията и желанията на хората около вас. Голяма част от очакванията и плановете ви за този ден ще имат своя шанс за реализация, благодарение на късмет, който ще получите свише или благодарение на вече създадени приятелски или професионални отношения.

Добре обмисляйте решения или действия от финансов характер, които ще възникнат с представители на зодиакалните знаци Лъв, Овен или Стрелец. Ако имате собствени деца, които живеят настрани от вас, днес може да получите новини от тях с важно решение или промяна в техния живот. Това ще бъде неблагоприятен ден за съдебни действия с родителски права при развод, повишение размера на издръжка за дете и др. Във вторник избягвайте задълбочаването на семейни проблеми. Всяка конфронтация в отношенията ще има непредсказуемо и неблагоприятно развитие.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще ви се наложи да разрешавате деликатен проблем, който касае семейството или кариерата ви. В някои случаи този проблем може да има връзка със ситуация или преживяване, за което не може да говорите открито с никого около вас. Ще имате специални разговори или преживявания с млади хора от роднинския ви кръг. Възможни са приходи в бюджета ви, но едва ли ще е голяма сума пари.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще трябва много добре да обмисляте собствените си решения, преди да започнете да действате по конкретен ангажимент или задача. Това ще бъде един благоприятен за вас ден, в който не бива да пропускате възникналите нови възможности. Новина от човек от кръга ви приятели ще създаде различни емоции за вас или за семейството ви. Това ще бъде благоприятен ден за предложение за брак, за склюване на брак или за начало на общо съжителство с романтичния ви партньор.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще отделите част от времето си за срещи и събирания предимно с приятели. В разговорите си с тях ще ви изненадат различни новини за хора, които познавате (ваши общи приятели, колеги, съученици). Може да срещнете неочаквано някого или да получите неочаквано телефонно обаждане. Вторник за вас ще бъде ден на важните комуникации с ваши семейни, приятелски или професионални отнощения и интереси.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще бъдете амбицирани да изпълните навреме и успешно ангажименти, от които очаквате да получите пари или друга някаква облага. Събитие, свързано с жена от роднините ви. може да бъде повод за тъга или разочарование. Във вторник мнозина ще се сблъскат с транспортни или битови проблеми. Интересни преживявания или разговори ще имате с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа .


image0 (9K)