Хороскопът ви за 26 юни вече е тук

В сряда от вас ще се изиска повече твърдост и увереност в действията ви. Вашата сила ще бъде в умението ви да следвате своите цели и планове за деня, без да пилеете времето си и без да следвате сляпо съветите на хората около вас.

Мъжете ще са по-успешни в действията си от жените, които ще са склонни към повече мекошавост и нагаждане към желанията на другите. Така ще изпуснат важни възможности, което може и да няма значение за тях. Като цяло днес амбициите ви ще определят успеха. Връзките с чужбина могат да имат интересно и успешно развитие за вас. 

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате по-голямо желание за романтични приключения. Моят съвет е да не пренебрегвате значението на някои събития и да не разпилявате време и енергия в неща, които утре няма да имат значение. Денят вещае успехи в интересни или полезни начинания и действия. Очаквайте важна новина свързана с жена.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, мнозина от вас ще преживеят среща или събитие свързано с дете или с млад човек. Сега може да ви зарадва новина относно човек, когото познавате и който живее в друго населено място. Ще имате благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от далеч. Ще ви се наложи да вземете важно решение, не бива да отлагате.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, изненадите в сряда ще са свързани с работата или с бизнеса ви. Те по-скоро ще са вследствие от предишни ваши действия и решения. В сряда мнозина ще се зарадват на пари. Избягвайте неприятности с жена, ичето развитие няма да може да контролирате.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, мнозина от вас ще се зарадват на пари, чието получаване е било забавено или отлагано досега поради различни причини.

Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с мъж. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе удобства и настроение.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)