Хороскопът ви за 26 юли вече е тук

В петък ще бъде важно да запазите реализма си. Не очаквайте бързи успехи на новите ви начинания. Внимавайте във финансовите си дела с хора родени под знака на Риби, Рак или Скорпион. Разходите на мъжете трябва да бъдат добре обмислени и да се избягват емоционални действия в този план.

Избягвайте излишна подозрителност в думите или предложенията на хора родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, защото те носят със себе си един важен шанс за вас. Конфликтите днес ще имат неблагоприятно въздействие върху физическото и психическото ви здраве.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, пред вас е ден на събития, с емоционално развитие, което може да продължи през следващите няколко дни. Вероятно ще предприемете промени в плановете си за този ден. Бъдете разумни и тактични в отношенията си с любимия човек, тъй като рискувате неприятен спор. Не помрачавайте благоприятните тенденции, които ще ви бъдат дадени в петък.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате лични ангажименти с роднини или приятели. Важно събитие в семейството на приятели ще бъде повод за събиране. Ще вземете решение, което ще разреши по най-добрия начин ваш проблем. Добри новини ще получите от хора, извън вашия град.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще искате да използвате времето си според собствените си нужди и приоритети. Битовите проблеми днес ще ви струват по-голям разход, особено ако бързате с тяхното разрешаване. Ще получите неприятна новина свързана с човек, когото познавате. Любовният ви живот ще изиска от вас по-голямо внимание към чувствата и желанията на партньора.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък ще бъде благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни разстояния. Избягвайте обаче да пътувате по работа или с друга важна задача. Вероятно неуспехът ви ще се дължи на възникването на различни нови обстоятелства, за които няма да сте подготвени. Избягвайте конфликти и прояви на ревност, тъй като последствията няма да ви харесат.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 

 

 


image0 (9K)