Хороскопът ви за 25 януари вече е тук

В петък може да възникнат промени в планове или ангажименти, след разговор или среща, които ще имате с мъж.

Някои от вас ще имат повод за събиране, което ще изиска специално приготовление. През този ден вниманието ви ще ангажира жена, която преживява стресова ситуация свързана с неочаквано събитие в личния или професионалния си живот. Отношенията ви с жени родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще са непредсказуеми, но важни за вас.

Петък може да бъде ден, в който ще направите крачка напред към една важна за вас реализация, но не пренебрегвайте съветите и не пропускайте детайлите, особено при работа с документи.

Овен

Разположени сте да се държите в любовта като капризни деца, явно надценявайки своите достойнства и заслуги. Липсата на търпение може да се отрази отрицателно на взаимоотношенията в семейството.

Вероятни са спречквания. Ако сте писател, журналист или учител, постарайте се да бъдете тактични и да контролирате своите изказвания, тъй като разположението на планетите през този период ви принуждава към необмислени прояви.

Телец 

Може да започнете с голям ентусиазъм ново нещо, след което да ви се наложи да положите неимоверни усилия да го докарате докрай. Независими и скептични, може да се държите твърде самоуверено.

Може просто да игнорирате семейните проблеми, които ви изглеждат тривиални.

Близнаци

Нужни са усамотяване и прекъсване в любовните похождения. Просто ви е нужно да се уедините, за да съберете мислите си. За вас е несвойствено самоотричането и затова близките ви не трябва да очакват от вас големи жертви.

Общителни и активни, вие съумявате при нужда да направите компромиси, да водите преговори.

Рак

Ако ви отблъснат, чувството за обида задълго може да остане в сърцето ви. След семейни скарвания е възможно устойчиво напрежение, което не можете да понасяте.

Търсите пътища към помиряване, макар и да се смятате неправилно унижени и оскърбени.

Лъв

Между влюбените е възможно голямо привличане, но само на първо време. След това, разбирайки своята пълна противоположност, те могат да се разделят. В семейна обстановка  сте романтични, меки и сговорчиви.

Ако работите в туристическо бюро или в чуждестранна фирма, през този период може да донесете на фирмата много полза със своя труд и идеи.

Дева

Вашата енергичност и решителност в постъпките може да учудят поклонниците ви. Старайте се да не проявявате излишни амбиции, да се откроявате сред останалите или да поставяте мнението си над това на останалите.

Възможно е разширяване на дейността или покупка на офис. Благоприятни са финансовите операции.

Везни

Това е най-подходящото време за възстановяване на прекъснатите, макар и не по ваша вина любов и приятелство. В обкръжението ви може да се появи мощен, влиятелен покровител или стар приятел, който поддържа идеите ви и ви помага да се придвижите напред.

Желаещите да направят кариера или просто да намерят работа, могат да разчитат на благоприятното влияние на този период и успешно да го използват.

Парите няма да ви глезят.

Скорпион

Помнете, че главозамайващите успехи в любовта могат да доведат до изпадане в света на илюзиите. Контролирайте проявите на категоричност, дразнеща другите.

Не давайте на неприятелите поводи да ви нападат. Бъдете внимателни към подводните течения, възникващи на професионалния ви път и не влизайте в конфликт с представителите на закона – това ви носи допълнителни проблеми.

Не ви се рискува, но няма да можете да минете без риск при сключването на финансов договор.

Стрелец

Опитвайки се да разрешите това, което не ви е по нрава, със сигурност губите самообладание. Не е възможно да се предскаже как може да се развият събитията.

Имайте предвид, че импулсивността и упоритостта могат да ви скарат с близките. Изпълват ви планове и идеи.

Дерзайте – всичко става. Но успехите ви могат да предизвикат завист.

Козирог

Възможно е новият ви избраник да се различава твърде много от предишния по възгледите си, начина на живот и външността. Повишава се нуждата от емоционална поддръжка.

Търсите съвет от приятелите си за съвсем безполезни неща: къде да си починете, каква прическа да си направите?

В живота ви се появяват ситуации, изискващи мобилизация на всичките ви сили. Старайте се да се захващате за неща, които сте в състояние да доведете до край.

Водолей

Повишения сексуален потенциал привлича вниманието на противоположния пол. Този ден води до изводи и за известно време ви освобождава от дребните неща.

Главното е да не объркате нищо и да го свършите навреме, без да го отлагате за след това. При такъв подход успехът ви е гарантиран.

Риби

Простете за нанесените ви обиди и не искайте от любимия си твърде много. Имате приветлив характер и много приятели се обръщат към вас с разни молби, заемайки времето ви и отвличайки ви от основните занимания.

Очакват ви сериозни промени, чийто инициатор може да бъдете самите вие. Не е лош период за смяна на местоработата.


image0 (9K)