Хороскопът ви за 25 юли вече е тук

Четвъртък ще бъде благоприятен за пътуване и за контакти с хора (предимно в чужбина или чужденци). Ако настъпи някакво объркване в плановете ви, до края на седмицата ще имате ясна представа за реалните причини. Ще разберете, че е било за ваше добро.

Ако посрещате гости в дома си, настройте се за повече оплаквания или разговори по досадни теми. Желанието на жена да влезе в спор по тема, която е деликатна и за двете страни трябва навреме да бъде осуетено. Някои от хубавите събития в четвъртък ще имат връзка с вашата кореспонденция, с финансовите ви дела свързани с ежедневните ви нужди и с новите хора в живота ви.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, интересните новини или събития днес ще дойдат извън вашия град. Възможно е да очаквате пари или да планирате своите разходи през следващите няколко дни. Ще преживеете изненада свързана с хора от миналото ви. Денят ще бъде благоприятен за срещи и гостувания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ви предстоят срещи с роднини или с приятели. Ще получите новини, които ще касаят вашето собствено семейство. Събитията или решенията сега ще имат кратък период на действие (ден – два). Денят ще бъде благоприятен за посещение в банкова, държавна, данъчна или юридическа институция.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да се появят нови хора в живота ви. Денят ще бъде благоприятен за начинания свързани с млади хора и за изяви свързани с тях. Разговорите в семейството ще имат за цел планиране на важни събития до края на седмицата. Конфликтите, (където възникнат такива), ще са поради хора или събития извън вашето населено място.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще следвате своите желания. За тяхната реализация може да се надявате на едно обещание, което някой няма да изпълни. Денят ще бъде благоприятен за пътуване. Благоприятно развитие ще имат и вашите финансови дела. През този ден избягвайте рискови ситуации и прояви на самонадеяност.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)