Хороскопът ви за 25 ноември вече е тук

В понеделник ще имате важен разговор с жена или заради жена, свързан с неприятности които са възникнали помежду ви, или които правят труден нейният личен живот.

Този ден няма да бъде благоприятен за вземане на важни решения или обещания свързани с жена. Поради различни причини в мислите ви ще присъстват събитие или планове свързани с дете, което не е задължително да бъде ваше собствено.

Възможно е то да бъде родено под знака на Козирог, Телец и Дева, или събитията които планирате (които очаквате) да се случат (или вече са се случили) по време на влиянието на тези зодиакални знаци.

В понеделник мнозина ще бъдат неприятно изненадани от новина свързана с мъж, който ще пътува днес или който живее в друго населено място. Жените да бъдат внимателни с личните си вещи и с боравенето с битови уреди и техника.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Телец, понеделник може да бъде запомнен с вълнуващи или специални събития свързани с личния ви или любовен живот.

Възможно е да направите много в този план, като създадете приятни преживявания за близките си хора и за самите себе си. Това ще бъде благоприятен ден за ангажиране с финансови документи, за потвърждения на пари, които очаквате да получите или да изпратите на някой друг.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, използвайте благоприятните тенденции в понеделник да разчистите свои неприятности или недоразумения, да хармонизирате отношенията си с хора, с които имате конфликти или противоречия.

През този ден може да планирате смело своето бъдеще, но единствено на база упорит труд, амбиция и да не прекъсвате връзката си с реалността. Изненадите могат да дойдат единствено, ако допуснете някакви илюзии или нечестност в действията си.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ще се опитвате да следвате предварителните си планове за деня. Очакванията ви ще претърпят промени, като отлагане на някой ангажимент за утре или за някой от следващите дни.

Финансовите ви дела днес трябва да са подложени на по сериозен контрол от ваша страна и да се избягват рискове. Понеделник не вещае получаване на пари, но винаги са възможни изненади.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще преживеете приятни моменти в личния си живот или такива, които ще имат връзка с вашите приятелски отношения. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства, за романтични срещи и други специални лични преживявания.

Приятелските ви отношения с мъж, независимо от вашия собствен пол, ще ви донесат полза, удовлетворение или ще спомогнат за развитието на вашите ежедневни планове.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 


image0 (9K)