Хороскопът ви за 25 март вече е тук

В понеделник ще обсъждате новина свързана със събитие в живота на мъж от кръга ви роднини, приятели или колеги.

Ако получите покана или предложение от страна на мъж, това ще бъде начало на нещо ново в живота ви.

Оставете битовите или имотните си проблеми на заден план, защото няма да постигнете желаното от вас развитие. Мнозина ще срещнат хора, които ще ги изненадат с неочакваните проблеми в живота си.

Денят вещае специално събитие или празник свързан с момче или с млад мъж. 

Овен

Не усложнявайте живота си с изясняване на отношенията. Всичко се нарежда прекрасно, така, че вие навярно си спомняте забравената дума „идилия“.

Денят е благоприятен за пътешествия, учение и общуване с природата.

Успешни са покупката на електронна апаратура, сделките с недвижими имоти, покупко-продажбата на мебели, бижута, украшения и предмети на изкуството.

Телец

Трудно ви е да разберете и оцените чувствата на любимите си хора. Представителите на този знак могат да бъдат прикрити и да няма с кого да споделят своите проблеми.

Препоръчва се да прекарате този ден сред природата, финансовите проблеми може да растат, като снежна топка, търкаляща се по стръмен склон.

Близнаци

В любовните ви отношения може да има проблеми във връзка с вашата критичност. Постарайте се да не създавате продължителни конфликти с близките си.

Бездействието е погубващо за вас. Склонни сте към умствена пренапрегнатост в работата. По паричните въпроси не ви достига спестовност и икономии.

Може да имате възможността да направите успешни вложения в недвижими имоти.

Рак

Подходящо време за разрешаване на всички проблеми, натрупали се в любовните ви отношения. Може спокойно да се посветите на дома, да се захванете с ремонт и начало на строителство.

Това няма да предизвика възражението на домашните. Има предостатъчно възможности за това.

Успешни могат да бъдат някои сделки, свързани с дома и земевладението.

Лъв

Любимият ви човек може да споделя вашите интереси и стремежи. Сега са ви свойствени сдържаността, благородните маниери, духовните стремежи и емоционалността, рицарското отношение към приятелите.

Интересът към изкуството, към философските и окултни науки не е новост за вас. Възможно е през този ден дори да пишете литературни произведения с мистичен, окултен оттенък или да рисувате картини на фантастични теми.

Изразходвате парите си пестеливо и те винаги ви стигат за разходите.

Дева

Възможно е този ден да ви позволи да осъществите заветното си желание. Може да направите полезни покупки, да започнете ремонт у дома и да правите размествания.

Предстои ви да проявите всичките си организаторски способности и приспособявайки се към обстоятелствата, да проявявате активност и творчески подход към нещата.

Денят е благоприятен за покупки.

Везни

Отнесете се критично към себе си. Сдържайте емоциите си. Неприятностите трябва постепенно да напускат живота ви. Тревогите постепенно затихват. Най-накрая много Везни чувстват облекчение.

Ограничете общуването си с приятели и познати, посветете се на намирането на нови източници на жизнена енергия, отделете повишено внимание на децата.

Скорпион

Възможно е хората, с които се запознаете в днешния ден, да останат завинаги в него. Не допускайте до себе си влиятелни хора. Дръжте ги на дистанция.

Спортните занимания – тенис, плуване и туризъм са най-доброто средство за вас, ако сте подложени на резки смени на настроенията, екзалтация и депресия.

Денят е благоприятен за битови преустройства и ремонт.

Стрелец

При мъжете се появява възможността да проявят способности, талант и осъществяване на замисленото. Нараства вашата способност да убеждавате и въздействате на близките си.

Благоприятни са творческите срещи и изказванията на събрания. Вземете участие в спортни състезания, творчески конкурси, концерти и спектакли. Чака ви успех.

Не е изключено заплащането на труда ви да ви се стори несъответстващо на професионалното ви ниво.

Козирог

Трябва да се приготвите за това, че вашият партньор изведнъж, без да има някаква причина, може да започне да саботира общото дело или да „въстане“ против непоколебимите устои във вашите отношения.

Възможно е недоволство на близките поради липсата на внимание от ваша страна. Те могат да се почувстват изтощени и уморени.

Отложете всички важни дела и не се занимавайте с физически труд. Финансовото ви положение е крайно нестабилно.

Водолей

Може да бъдете спокойни, щастливи и доволни един от друг. Не ви се препоръчва тежък физически труд. Трябва да отложите решаването на омръзналите ви битови проблеми.

Благоприятно е да експериментирате и да обмисляте смели проекти за бъдещето.

Благоприятен ден за търговски сделки и рисковани начинания.

Риби

Главното е веднага да определите желанията си. Възможен е конфликт в отношенията с по-възрастните в семейството. По-добре е да се вслушвате в съветите на опитните и благожелателно настроените към вас хора.

Възможно е посрещането на нечакани гости. Малко са Рибите, които съумяват да потиснат възникналото недоволство от ставащото, но те „изплуват“ на друго място, провокирайки капризност, раздразнение и конфликти.

През втората половина на деня е възможен подарък от любим човек.


image0 (9K)