Хороскопът ви за 24 октомври вече е тук

В четвъртък ще сте склонни да опитате нови неща в работата или в семейния си живот. Това ще бъде благоприятен ден за различни нововъведения или нови ангажименти. Може да вземете решение за покупка на вещи собственото ви дете, които поради различни причини сте отлагали досега.

Отношенията ви с деца и млади хора от семейството ви днес ще касаят по-скоро ваши материални (финансови интереси), отколкото емоционални. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа, особено ако с действията си очаквате някакви успехи или приходи в рамките на този ден.

Бизнес отношения с партньори родени под знака на Риби, Рак или Скорпион ще имат благоприятно развитие.

Ще имате благоприятен ден за лечение и терапия. Ще получите възможност да хармонизирате отношения и изчистите недоразумения с хора родени под знака на Стрелец, Овен или Лъв. Избягвайте конфликти с жени родени под знака на Козирог, Телец или Дева.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате ангажимент или разговор с мъж, който ще бъде важен за вашите планове. Новите познанства днес ще са непредсказуеми откъм развитие.

Този ден вещае важно събитие свързано с роднина. В четвъртък няма да може да излъжете никого и никой няма да може да ви излъже.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, четвъртък ще бъде ден с неочаквано развитие на различните събития. Те ще променят в голяма степен вашите планове или ще имат отношение към личния ви или любовен живот. Възможни са малки приходи или приятни новини свързани с пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, избягвайте да правите важни планове. Почти нищо няма да се реализира според вашите очаквания. Разбира се, този ден ще има своето собствено значение за вас.

Това ще бъде благоприятен ден за лечение или ще получите новина свързана с възстановяването на ваш близък болен човек. Любовта ще донесе радостни преживявания на мнозина от вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще насочите основните си усилия към изпълнението на различни професионални ангажименти. Това ще бъде благоприятен ден за посещение в държавна, банкова, съдебна или друга институция.

Четвъртък ще бъде благоприятен ден за получаване на пари или за уреждане на финансови въпроси. Новините ще ви изненадат или озадачат поради някаква причина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 

 

 

 


image0 (9K)