Хороскопът ви за 23 юни вече е тук

Неделя е ден, в който топлината, добротата, любовта и сърдечността трябва да определят вашите действия и решения. Главна роля в събитията ще имат жените, с уменията си за грижовност, даване на обич и комфорт в дома. Може да пътувате, може да общувате с хора от цял свят, но преди всичко действайте с усмивка и с добронамереност.

Всякакви лоши или негативни прояви от ваша страна ще бъдат в основата на трудности през следващите дни, до края на другата седмица. Сега определяте бъдещето си!

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя ще бъде благоприятен ден за планиране на различни събития и ангажименти. Ще намерите начин да се освободите от безпокойство или притеснение свързано със семейството ви. Мнозина ще имат контакти или ангажименти с роднина от друго населено място. Неделя ще бъде подходящ ден за почистване и подредба на дома.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събитията, които ще очаквате, ще са свързани с дома ви или хора от вашия кръг роднини. Емоционално ще възникнат различни изпитания. Те ще бъдат свързани основно с любовния ви живот или с интимните ви взаимоотношения. Неделя вещае важни за вас успехи в работа, с която ще се ангажирате днес.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, ви предстои да срещнете с важни или интересни хора. В любовта прояви на ревност или противопоставяне ще усложнят отношенията ви. Избягвайте драматично възприемане на събитията от днешния ден. Тяхната цел определено не е такава. Ще имате специални преживявания свързани с човек от Отвъдното.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в ще имате сериозен разговор,  свързан с дете. Най-важното е да не действате и да не реагирате емоционално. Финансово ще имате някои притеснения, които ще дадат отражение на настроението ви. В неделя всеки ще получи своята добра новина.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)