Хороскопът ви за 23 октомври вече е тук

В сряда емоционалността и чувствителността ви ще бъдат силно изразени във всяко ваше действие или решение. Хубавите енергии, които влагате в тях, ще доведат до положителни резултати в действията ви и обратното.

Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване, за размяна на писма или пратки с хора от други населени места, за пътуване поради ангажимент с имот извън вашия град. Отношенията ви с хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, които живеят в друг град ще са продуктивни за вас. Разговор или съдействие от страна на жена във вашите ежедневни планове и задачи, ще ви донесе успех. Финансовите ви отношения с представители на земните знаци трябва да са предпазливи и добре премерени откъм обещания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вероятно ще отделите голяма част от времето си за ангажименти с домашни дела. На мнозина ще им се наложи да разрешават битов проблем. Днес избягвайте прояви на хитрост, тъй като тяхното негативно въздействие ще се усети най-силно в петък. Това ще бъде благоприятен ден за работа или бизнес, ако имате подобни амбиции и не сте се отдали на ленност.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда едва ли ще ви изненада с нещо. Като цяло днес ще имате възможност да реализирате своите предварителни планове и задачи. Един телефонен разговор или среща ще ви зареди с позитивни емоции. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на вашите финансови дела или за получаване на пари. В сряда здравето трябва да ви бъде приоритет.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес избягвайте прибързаност или импулсивност в действията си. Неприятности с хора извън дома ви, ще ви покажат ваши грешки или пропуски. Опитайте да се поучите от тази ситуация, вместо да задълбочавате нейното развитие. Като цяло сряда ще бъде запомнена с важно (благоприятно за вас) събитие, с появата на нова възможност в кариерата или бизнеса ви. Днес ще имате едно специално или необяснимо преживяване.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще обмисляте своите действия и ангажименти свързани с роднини. Възможно е причина за това да бъде техен празник, който предстои през следващите няколко дни. Сряда ще бъде благоприятен ден за развитието на вашите професионални или бизнес дела. Ще имате време и желание и за любовни преживявания. Изненадите днес ще са емоционални.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)