Хороскопът ви за 22 юни вече е тук

Събота е ден за почивка и не бива да зареждате времето си с много работа и ангажираност. Отървете се от безпокойството и страха си поне за 24 часа. Забравете лошите моменти, които изпитахте през седмицата. Те трябва да останат във вашето минало.

Участвайте в положителна енергия чрез срещи с хубави хора, посещения на интересни места или разходка в естествена среда. Селскостопанската работа или почистването на дома също ще повлияят на разтоварването. Ако загубите нещо днес или някой иска да напусне връзката с вас, не спирайте и не променяйте събитията.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, помислете добре, преди да вземете решение да промените нещо в живота си. В събота можете да очаквате среща, разговор или друго интересно събитие, свързано с личния ви живот или семейството ви. Бъдете внимателни с покупките и не харчете повече, отколкото можете да си позволите.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на 22-ри ще има нова възможност, която ще ви даде шанс да развиете вашата цел в живота. Ще се появят добри възможности за постигане на добри резултати в домашната или рутинната работа. В събота може да се появи кратка паника или тревога за една жена. Възможно е да има служебни или бизнес разговори, които да определят плановете ви за следващата седмица.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, за вас съботните събития ще са интересни. Вероятно е да получите неочаквани новини. Това може да бъде много успешен ден с появата на нови възможности или получаване на важна информация. Бъдете практични и разумни във финансовите си дела.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате време да се срещнете с приятели, да се разходите сред природата, да посетите ресторант или кафене и т.н. В събота някои от интересните новини или неочаквани събития ще бъдат от значение за хора, които са важни за вас.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)