Хороскопът ви за 22 юли вече е тук

Понеделник за мнозина ще бъде начало на лятна ваканция или пътуване с някаква специална цел, мисия. Това ще бъде благоприятен ден за пътувания и за развитие на контакти с хора от различни градове и села. За някои от вас едно такова пътуване може да бъде с цел разрешаване на неприятности или проблеми.

Понеделник ще благоприятства развитието на интимните ви и любовни отношения. Избягвайте да приемате всичко като даденост и балансирайте между това, което давате и което получавате. Този ден ще бъде благоприятен за начало на ново романтично приятелство.

През този ден една неприятна новина свързана с човек, когото познавате може да ви изненада, развълнува и обърка в търсене на най-добрата реакция от ваша страна. Роднини ще ви занимават със загуби или неблагополучия в техния живот.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник вещае за вас много работа и много ангажименти с колеги и с роднини. Ако имате собствен бизнес и работите с клиенти, натоварването ви ще бъде повече от обичайното. Ще имате ангажимент с родители или други по-възрастни от вас родственици.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, пред вас е един сравнително спокоен и добре планиран ден. Разчитайте повече на собствената си интуиция и на вече добре премислени действия от ваша страна. Понеделник ще благоприятства контактите със съдебна институция и с представители на закона или властта. Това ще бъде благоприятен ден за промени, стига да не са вследствие на ваше емоционално решение от днес.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, напрежението за вас ще бъде по-голямо. Преди всичко ще сте натоварени с различни финансови дела, чието развитие няма да зависи от вас. Ще се натоварите с повече отговорности, а възможностите ви ще са ограничени. Този ден вещае интересен разговор или събитие с млада жена.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник може да ви донесе напредък и успех в неща, които са ви създавали затруднения досега. Ще имате ангажимент с млади хора, като най-вероятно ще им окажете някаква помощ, ще има дадете важен съвет или ще бъдете техен учител в някаква дейност. Мъжете от тези три зодиакални знака ще получат шанс, чието значение не бива да омаловажават.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на НадиаПубликувано с изричното съгласие на астроложката.

 


image0 (9K)