Хороскопът ви за 22 август

В четвъртък насочете емоциите си към съграждане и съхраняване на важни за семейството ви неща. Вложете повече енергия в хармонизиране на отношенията си с хората около вас. Не правете нищо само за да получите похвала или комплимент. Това ще бъде благоприятен ден за развитието на финансови дела, които са важни за дома ви. Някои от вас дори ще могат да се зарадват на късмет в този план. Изненадите днес ще са за ваше добро, не търсете смисъл в тях и не ги поставяйте под съмнение или подозрение. Всъщност днес от вас зависи дали ще се възползвате от благоприятните тенденции на деня или ще се оставите емоциите да ви отведат към неприятни ситуации и проблематични отношения. Мнозина днес ще могат да се зарадват на важни резултати или признание в работата или в бизнеса си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще бъде важен ден за вас, в който ще преживеете специални емоции свързани с пътуване, с хора от различни градове и села или с романтичния си партньор. Днес може да възникне необходимост да вземете решение свързано с пътуване или с бъдещето на една любовна връзка.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще имате желание да останете повече време в дома си, да си почивате или да се занимавате с приятни за вас неща. Единственото притеснение днес може да възникне поради прибързан или емоционален разход за ненужни неща или удоволствия, което да създаде затруднение в бюджета ви.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да направите покупки за себе си или за семейството си. Мнозина ще получат покана за събиране, което може да бъде с важен повод. В четвъртък имотни или други материални дела ще се развият благоприятно за вас.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък не допускайте спор или напрежение свързано с финансов документ или с пари. Помислете за причините довели до възникването на този проблем, преди да реагирате прибързано. Днес ще се зарадвате на среща, предложение или информация, която ще получите от човек, когото познавате отдавна.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)