Хороскопът ви за 20 януари вече е тук

В понеделник ще започнете седмицата с трудни решения, тъй като те ще изискат от вас не само мъдрост, но и вяра, в това което правите. Можете да си задавате различни въпроси и да търсите техните отговори.

Ако преживеете някакви неблагополучия, не търсете вина у другите за това. Понеделник вещае неприятна новина, свързана с мъж, който може да бъде роден под знака на Телец, Дева или Козирог или да има такъв асцедент.

Това ще бъде благоприятен ден за изпълнение на ангажименти свързани с дете, които ще изискат някакъв разход на средства. Във финансов план като цяло понеделник ще бъде благоприятен ден, особено ако тези действия са важни за семейството ви.

В понеделник избягвайте да пътувате, или ако това се налага търсете дипломатичен изход от възникналите неприятни ситуации.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще имате един специален ден, в който ако предварително сте си направили планове, ще може да очаквате тяхното успешно развитие.

Можете да разчитате на късмет в делата си, особено относно такива, които ви ангажират от доста време насам. Това е благоприятен ден за вземане на важни решения или промени.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник по-голяма част от ангажиментите ви ще бъдат свързани с жени. Ще дадете приоритет на любовните си и лични дела, срещи или други ангажименти.

Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нови приятелства, за разговори и събирания с приятели.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, понеделник ще бъде един по-спокоен и хармоничен ден за вас, в който ще очаквате развитието или финализирането на важни за вас дела.

През този ден ще ви бъде приятно да комуникирате или да работите с хора, които са родени под знака на Водолей, Близнаци или Везни. Ако днес изгубите нещо, не правете драма от конкретната ситуация. За това ще си има причина и ще дойде време да я разберете.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник контактите ви са по-млади хора ще ви зареждат с положителни емоции. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела и за работа с пари.

Неочаквана печалба или друга интересна ситуация ще изненада младите жени, родени под тези три зодиакални знака.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)