Хороскопът ви за 20 юни вече е тук

На 20 юни различни събития ще ви свържат с непознати, които могат и да са с впечатляващ външен вид, но ще почувствате някаква необяснима неприязън към тях. Вашата мисия днес е да приемете тези хора такива, каквито са, защото тяхната поява в живота ви има своя собствена цел, урок. Не преценявайте враговете си днес и не избягвайте хора, които със своя манталитет ви притесняват или предизвикват негативни емоции. Днешните тестове са проверка на вашата личност, колко сте израснали и дали все още сте погълнати от дребни неща в ежедневието си.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, този ден е добра възможност да реализирате работата или бизнеса си. Ще имате възможност за добри печалби, допълнителни доходи и др. Днес ще планирате или подготвите важно събитие, свързано с личния ви живот или семейството ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще можете да постигнете добри резултати в работата или бизнеса си. Това ще бъде много активен и натоварен ден. Не бързайте в действията или решенията си. Могат да възникнат и любовни спорове. Мнозина ще се радват на пари.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще има объркващи или разочароващи новини за ваш познат. Денят ще бъде интересен и успешен за развитието на семейството. Здравословен проблем на близък човек ще ви притесни. Ден за повече ангажименти със семейството и роднините си.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, вашите професионални или семейни интереси и ангажименти по някакъв начин ще бъдат свързани с пътувания или с хора отдалеч. Може да възникне противоречива ситуация в приятелските ви отношения. Ще имате конкретни очаквания за любовни преживявания, които ще се развиват без изненади. Този ден води до контакти или мечти, свързани с хора извън страната.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)