Хороскопът ви за 20 септември вече е тук

На 20 септември събитията ще изискат от вас бързи реакции, но всичко ще ви се отдава с по-голяма лекота и по-лесно ще се справяте с евентуалното напрежение. Мнозина ще бъдат изненадани от малки приходи в личния или семейния бюджет.

Петък вещае съновидение свързано с жена, която е в Отвъдното или посещение на място свързано с такава жена. В петък лесно ще се обиждате от думи или коментари на хора родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, въпреки че те няма да влагат нищо негативно в тях.

Приятелските ви отношения с хора родени под знака на Телец, Козирог или Дева могат да бъдат сложни поради липса на доверие или твърде високи очаквания.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате интересен разговор или ангажимент с жена. Събитие свързано с човек от кръга ви роднини и приятели, ще ангажира вниманието ви за определена част от деня. Ще сте склонни да мечтаете, да планирате, да обсъждате ваши действия свързани с пътуване в близкото бъдеще.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, ще имате разговори с роднини, на които ще обсъждате събития или решения свързани с техния професионален или социален живот. Едно от важните събития, с което ще запомните този ден ще бъде свързано с младеж или девойка. В личен план ще имате повод за радост. Това ще бъде благоприятен ден за любовни и интимни преживявания.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, не пренебрегвайте помощта или информацията, която ще получите от страна на мъж. Запомнете, че за вас петък ще бъде важен ден за комуникация с хора от близо и далеч. Така ще можете да получите важна за вас информация или да научите неща, които ще имат значение за бъдещите ви планове и действия. Ще се ангажирате с важни за личното си имущество задачи.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък ще имате притеснения свързани с жена, която ще има здравословни или семейни проблеми. Една напрегната ситуация ще предизвика нежелани спорове или конфликт. Петък не вещае специални събития във финансов план. Като цяло този ден ще има благоприятно влияние върху вашите лични или професионални отношения и ангажименти.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.


image0 (9K)