Хороскопът ви за 2 юли вече е тук

Вторник ще бъде напрегнат ден, но не бива да изпускате контрола върху емоциите си. Лесно ще провокирате хората около вас, както и лесно ще бъдете предизвиквани към различни конфликти. Лесно ще се допускат грешки, а тяхното разрешаване ще бъде по-трудно. Това не е критичен ден, но ще изиска от вас по-голяма самодисциплина в поведението, както в дома, така и извън него.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник може да преживеете моменти на подтиснатост, неувереност или просто да имате лошо настроение. Подобни емоционални състояния лесно ще предизвикват свръхчувствителни реакции. Ако успеете да се съхраните стабилни, вторникът ще ви донесе важни успехи. Новите хора, които ще срещнете ще бъдат важни за развитието ви.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, на 2 юли може да преживеете емоционални разговори свързани с човек от семейството ви. Във вторник ще успеете да постигнете помирение в отношения, които са били обтегнати през последните дни и седмици. Избягвайте прояви на ревност, дребнавост или желание за налагане на волята.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес вие или ваш родственик може да имате проблеми с хронично заболяване. Във вторник са възможни неочаквани събития в семейството ви. Ако имате проблеми в брака си, то днес ще възникнат емоционални ситуации свързани със стари проблеми и преживявания.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник различни ангажименти ще предизвикат необходимостта от повече контакти, предимно свързани с работата ви. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване, за романтични преживявания и за любовни срещи. Денят вещае важни събития както в личния ви живот, така и в професионален план.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

Публикувано с изричното съгласие на астроложката.


image0 (9K)