Хороскопът ви за 2 септември вече е тук

Понеделник може да бъде много важен ден за почти всички от вас, тъй като той ще завърти един нов четиридневен цикъл на промени свързани с вашата работа (бизнес), с пътуване или с преместване, с контакти с хора от различни разстояния.

Мъжете ще имат повече възможности за нови професионални ангажименти и получаване на по-добро заплащане от работа.

Жените ще имат желание да бъдат повече време извън дома си, най-вече поради липса на желание за домашна работа. Времето навън предполага повече възможности за приятни моменти в парка или на кафе с приятели. Някои жени ще имат леки здравословни неразположения, които ще са знак за необходимост от корекция в начина им на живот.

Понеделник ще бъде благоприятен ден за пътуване. Много изненади могат да имат връзка с пътуване или с хора от различни населени места.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще имате повече срещи, виртуална комуникация или телефонни разговори с най-различни хора. Жена от кръга ви роднини или приятели, ще бъде обект на вашето внимание или ще бъдете участници във важно събитие свързано с нея. Избягвайте рискови действия и се пазете от инциденти по невнимание или самонадеяност.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще имате доста ангажименти свързани с пари, плащания или с различни документи. Този ден ще е непредсказуем за вас, тъй като могат да възникнат различни затруднения или ще имате контакти с некоректни хора. Конфликтите могат да провокират към непредсказуеми действия с неприятни последствия.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, внимавайте за какво харчите парите си. В понеделник ще получите новина свързана с някакъв вид загуба или друго неприятно събитие в живота на хора, които познавате. Понеделник ще бъде неблагоприятен ден за съдебни или юридически дела. Опасностите там идват от различни опити за манипулация и използване на невярна информация.

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде ден на срещи със специални хора. Любовната ви връзка ще изиска от вас да вземете едно решение или да промените начина си на поведение. Конфликт с дете или с роднина може да провокира здравословно неразположение. Изненадата днес ще бъде свързана по някакъв начин с пари или с финансов документ.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа. 


image0 (9K)