Хороскопът ви за 2 октомври вече е тук

В 2 октомври отделете специално време да бъдете заедно със семейството си. В сряда можете да отидете някъде на вечеря, на кино или театър, да бъдете заедно с други приятни хора. Не се натоварвайте с конфликти в дома си, дори да имате основателна причина да се сърдите или ядосвате на някого. В действителност тъгата, разочарованието или обидата ще останат у вас.

Сряда ще бъде благоприятен ден за пътуване, за развитие на романтични или бизнес контакти с хора от различни краища на света. Приятни преживявания ще имате с хора, които са родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, особено ако живеят далеч от вас. В този ден може да ви зарадва новина от финансов характер, която ще получите чрез мъж или представител на някаква институция. Професионалните ви отношения с мъж, роден под знака на Телец, Козирог или Дева ще бъдат продуктивни. в сряда използвайте и най-малките шансове за допълнителни доходи, печалби от дейност, с която сте ангажирани и др.

Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, важно влияние в решенията и действията ви ще изиграе мъж, който най-вероятно е от семейството или приятел. В сряда ще има за какво да размишлявате и определено не бива да избързвате с промени (особено ако някой ви притиска за това). Денят ще благоприятства дела и ангажименти със семейството, така че го използвайте максимално. Здравето може да бъде проблем, затова избягвайте физически или психически натоварвания.

Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда вещае получаване на пари или ангажирането ви с важен финансов документ. Действията, свързани с финансови дела, ще дадат благоприятни резултати в близко бъдеще. Като цяло в този ден ще работите по задачи, чиито резултати ще са видими до края на този месец. Това ще бъде благоприятен ден за разговор или събирания с роднини, особено ако имате специален повод за това.

Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда ще бъде благоприятен ден за работа, образование или бизнес. Ще имате интересна и полезна за вас комуникация с хора от различни разстояния. Ако имате собствено дете, може да имате ангажимент с неговия личен живот. В сряда избягвайте хитрости и манипулация, защото това е важен и продуктивен ден за вас. Не създавайте хаос в живота си!

Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда може да се почувствате обидени от думи на роднини или приятели. Най-вероятно това ще се дължи на неуместен, необмислен коментар от тяхна страна за събития във вашия личен живот. Ако житейска ситуация ви раздели с някого, не тъжете, защото това е част от пътя, който всеки един човек извървява. Това ще бъде благоприятен ден за покупки за дома или за личния ви гардероб, независимо дали сте мъж или жена.

Ако искате да прочетете какъв е Вашия Седмичен, Месечен, Годишен и дори Сезонен хороскоп, както да Ви бъде направен и Личен хороскоп, можете да посетите сайта на Надиа.

 


image0 (9K)