Хороскопът ви за 2 май е вече тук

Овен

Поглезете се с нещо ново. Може да помислите за освежаване на гардероба си или закупуването на аксесоари, които да разведрят пролетната атмосфера.

Телец

Не оставайте длъжни на някого, който има претенции, че ви познава много добре. Покажете, че не допускате да ви настъпват по чувствителните места.

Рак

Четвъртък е ден, в който ще сте склонни да взимате мъдри решения. Обърнете внимание на важните въпроси, за да постъпите най-разумно.

Лъв

Не си правете излишни илюзии. Оценете трезво с какво разполагате, като ресурси и действайте според наличностите ви. Те никак не са малко.

Дева

Твърде вероятно е да осъзнаете сериозна своя грешка. Не губете време във вайкане, то няма да ви помогне. Вземете си поука, опитът ни е безценен.

Везни

Този четвъртък не повтаряйте ничии грешки. Може да се поучим само от собствения ни опит и ничий друг живот не пасва на нашите обстоятелства.

Скорпион

Този четвъртък е ден за усилена комуникация. Дори да не ви се иска сега ще може да научите много нова информация, която да ви е полезна. Ще спечелите и съмишленици.

Стрелец

Можете да си пожелаете най-доброто за вас. По това как ще се наредят обстоятелствата ще се види дали исканото, действително е подходящо за вас.

Козирог

Ще ви бъде предоставена друга гледна точка по важен за вас въпрос. Това ще бъде много освежаващо и обогатяващо за вас.

Водолей

Ще ви се наложи да наваксате загубено време. Не мислете за мащаба на пропуснатото, за да не пропилеете още ценни часове. Наложете си да действате активно.

Риби

Денят е подходящ за активни дейности в научна област, която е свързана с работата ви. Самочувствието, което притежавате ще ви свърши половината работа, така че си го осигурете.

 


image0 (9K)